Дружина ексгубернатора Скічка заговорила про розлучення: Можу сама купити собі квіти

фото з відкритих джерел

Жінка з дітьми знайшла тимчасовий прихисток за кордоном

Дружина ексочільника Черкаської ОДА Олександра Скічка, бізнесвумен Єлизавета Юрушева, яка знайшла тимчасовий прихисток з трьома дітьми за кордоном (найменша дочка народилася вже там), на своїй сторінці в соцмережі виклала допис про стосунки з чоловіком під час війни.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Elizaveta Yurusheva🇺🇦 (@elizaveta.yurusheva)

«Я зараз спостерігаю, що дуже багато пар розлучаються і мені стає так ніяково. Звичайно, війна підірвала наші емоції та переживання, але я все частіше чую, що дівчата говорять, що можуть все самі і взагалі бути одною легше, – пише Ліза. – Звичайно, я теж можу сама собі і квіти купити, і на піску ім'я своє написати, і поговорити сама з собою можу. Але навіщо? Зараз я розумію, що я б без свого чоловіка не впоралася би в деякі періоди, і так само навпаки. Навіть у моменти успіху або великого щастя хочеться обернутися і сказати – дивися як круто, або почути у відповідь просте «вітаю», або «Я щасливий за тебе!» Це так безцінно!»

«Розлучення може статися по різним причинам і добре, коли це взаємне рішення. У такому разі розлучення – це дійсно рішення на краще для обох, аби кожен міг знайти своїх soulmates і відчули ту любов, на яку кожен заслуговує. Але бувають просто важкі, критичні періоди в стосунках, через які парі треба пройти, бо в кожного партнера бувають різні ментальні стани, піднесення і падіння в роботі, страхи і тд. І тут мені здається важливо зі своєю коханою людиною пройти через усі ці фази, або хоча б намагатися разом це зробити. Навіть, коли здається що любов пройшла. Любов – це неймовірне почуття, але водночас це нелегкий шлях і щоденна робота, яка вимагає терпіння та відданості. Тому, якщо знайшов ту/того самого – тримай міцно, цінуй, поважай і люби!», – додала Юрушева. Єлизавета проілюструвала допис знімками, які зроблені в перші хвилини після реєстрації її шлюбу із Скічком в РАЦС.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Elizaveta Yurusheva🇺🇦 (@elizaveta.yurusheva)

Раніше «Главком» писав, що дружина Скічка розповіла, як йому вдається їздити до неї і дітей за кордон. Один із знімків родини в повному складі Юрушева опублікувала на пасхальні свята.

Читайте також: Як виглядає 52-річна Ума Турман: актриса вперше за довгий час з’явилася на публіці

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: