Дружина Брюса Вілліса показала, як проводить час з його знаменитою колишньою

Фото: соцмережі

Теперішня та колишня дружини голлівудської зірки відсвяткували разом День матері

Дружина голлівудського актора Брюса Вілліса на своїй сторінці в Інстаграм розмістила знімок великої родини артиста. Сім'ї Вілліса було що відсвяткувати у День матері, який відзначали кілька днів тому – і вони зробили це разом.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

Лише кілька тижнів тому старша дочка Брюса Вілліса та Демі Мур, 34-річна Румер, народила первістка. Дівчинку назвали Луетта Айслі. Молода мама вже встигла показати фото малечі. З нагоди свята дружина Брюса Вілліса Емма Хемінг поділилася зворушливим кадром. На святі були Демі Мур, Румер Вілліс, Таллула Вілліс, Скаут Вілліс та інші члени зіркової родини.

«З днем матері від нашої родини! Який це був особливий день, адже ми вітали Румер із її першим Днем матері. І нам просто подобається, як наша сім'я продовжує розростатися. Ми дуже тебе любимо», – написала Емма.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Rumer Glenn Willis (@rumerwillis)

Румер також опублікувала пост, присвячений своїй матері. Дівчина показала кадри, починаючи з того часу, коли вона була немовлям, і закінчуючи тим, коли Демі допомогла їй народитиї дитину. «Можливість відсвяткувати цей день з тобою не піддається опису, привілей йти цим шляхом материнства з тобою поруч, щоб підтримувати і направляти мене, – це те, про що я тільки мріяла, – написала молода мама

Раніше «Главком» писав, що 60-річна Демі Мур показала фото з першою онучкою.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: