Брат зірки російського серіалу «Вороніни» розчленив в США двох друзів

Катерина Волкова (справа) поки ніяк не прокоментувала трагедію
фото з відкритих джерел

Родича акторки Катерини Волкової підозрюють у жорстокому вбивстві фотографа та його сусіда

В Америці жорстоко вбили фотографа та його сусіда із Росії. Як виявилось, вбивця росіян – брат зірки серіалу «Вороніни», акторки Катерини Волкової.

Тіла фотографа Павла та сусіда Кирила знайшли на складі у Брайтоні. За підозрою поліції, їх убили через проблеми із житлом. Так, 28-річний Павло переїхав до Америки з Санкт-Петербурга, де винаймав квартиру з 37-річним Кирилом у Медфорді. Минулого тижня їх знайшли мертвими: у Павла виявили численні ножові поранення, а Кирила розчленували та розклали по баках.

Підозрюваного затримано, відомо, що його звуть Леонід Волков – брат Катерини Волкової із серіалу «Вороніни». Як повідомляють ЗМІ, він дружив із Павлом та Кирилом, а останній був його поручителем із оренди житла. З'ясувалося, що причиною конфлікту стало те, що Волков перестав оплачувати оренду. Щоб зняти ризики, Кирило відмовився йому допомагати. Після цього Волкова із родиною виселили. Поліція вважає, що причиною злочину стало саме квартирне питання.

Як зазначили друзі жертв трагедії, з Павлом та Кирилом Леоніда познайомила дружина-блогер. Про них жінка дізналася із соцмереж, після чого вони познайомилися наживо. Так вони потоваришували, та їхні стосунки погіршилися після виселення родини Волкових із житла.

Читайте також: Актора Алека Болдвіна, який вбив українку, не виправдано: заява прокуратури

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: