Дружина Тома Хенкса показала, як вони святкують 35-ту річницю весілля

Том Хенкс познайомився з Рітою Вілсон на зйомках, коли ще був одружений

Одна з найміцніших пар у Голлівуді відзначає коралове весілля. Акторка Ріта Вілсон оприлюднила зворушливе сімейне фото, показавши, як провела цей день. У кадрі актриса з чоловіком знято в домашній обстановці перед великим тортом.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Rita Wilson (@ritawilson)

Це частування здається навіть приготоване власноруч, а не на замовлення. «35 років шлюбу. Кохання – це головне!» – лаконічно прокоментувала Рита. Шанувальники голлівудської пари в коментарях вітають подружжя із такою подією. «Прекрасна сім'я, такі щирі, добрі та ніжні! Будьте щасливі», «Як же приємно подивитися на справжнє кохання, без відтінку гламуру», «Люблю вас за те, що ви справжні», «Дивлячись на вас, хочеться вірити в кохання», –  написали блогери.

Том Хенкс познайомився з Рітою Вілсон на зйомках, коли ще був одружений з актрисою Самантою Льюс. У цьому шлюбі народилося двоє дітей. Подружжя прожило разом дев'ять років, а через рік після розлучення Том одружився на Ріті. У пари є два сини: Честер та Труман.

Раніше «Главком» писав, що володар двох премій «Оскар» відвідав показ драми «Людина на ім'я Отто», в якій зіграв головну роль, в компанії дружини Ріти Вілсон, молодшого сина Трумана, а також кота на прізвисько Смігол. Домашня звіринка з'явилась на червоній доріжці не випадково. Кіт зіграв пухнастого компаньйона Хенкса у картині.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: