Даша Астаф'єва розповіла, за що її заблокували Потап та Лобода

фото з відкритих джерел

Астаф'єва раніше розкритикувала музикантів, що не сподобалося їхнім продюсерам

Українська співачка та волонтерка Даша Астаф'єва розповіла, що опинилася у «чорному списку» у деяких зі своїх зіркових колег.

Репер Потап та співачка Світлана Лобода вирішили припинити взаємодію з Астаф'євою в соціальних мережах. Це сталося через те, що вона публічно висловила свою критику щодо їхніх дій під час війни. Особливо розкритикувала Астаф'єва Лободу, яка раніше активно розвивала свою кар'єру в Російській Федерації і тільки після 24 лютого згадала про свою рідну країну.

«Ви подивіться як Лобода насильно лізе. Жодна аудиторія не хоче її бачити. Якщо вона жила у Росії, то не будуть її тут насильно любити», – висловилася Астаф'єва в програмі «Неймовірна правда про зірок»

Даша Астаф'єва не отримала жодних загроз або попереджень, але їй прийшло повідомлення від однієї з продюсерок, де її просили утриматися від коментарів щодо інших зірок.

«Потап та Лобода мене заблокували. Ніхто мені не погрожував. Попросили мене. Нещодавно написала продюсер і попросила не говорити про артистів», – розповіла співачка.

Раніше повідомлялося, що українська співачка Анастасія Приходько висловила свою критику в адресу Віри Брежнєвої та Світлани Лободи.

Головний аспект, який викликає обурення у співачки, – це те, що Лобода та Брєжнєва продовжують співати російськомовні пісні під час концерті за кордоном, при цьому тримаючи в руках український прапор. Крім цього, Приходько вважає, що спроби адаптувати свої попередні хіти під новий контекст є проявом слабкості для артиста.

Нагадаємо, що співачка Світлана Лобода, яка помітила російську агресію лише після повномасштабного вторгнення у 2022 році, погрожує українським активістам у Відні судовими позовами за те, що ті нагадали її про її позицію всі ці роки.

Читайте також: «Можливо, в нього не вистачає ресурсу»: Монатік про Потапа, який зник з інформаційного простору

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: