«Це подвійні стандарти»: Анастасія Приходько різко висловилася в бік Брежнєвої та Лободи

Анастасія Приходько
фото з відкритих джерел

Найбільше викликає обурення у співачки, – це те, що Лобода та Брєжнєва продовжують співати російськомовні пісні, тримаючи в руках український прапор

Українська співачка Анастасія Приходько висловила свою критику в адресу Віри Брежнєвої та Світлани Лободи.

Головний аспект, який викликає обурення у співачки, – це те, що Лобода та Брєжнєва продовжують співати російськомовні пісні під час концерті за кордоном, при цьому тримаючи в руках український прапор. Крім цього, Приходько вважає, що спроби адаптувати свої попередні хіти під новий контекст є проявом слабкості для артиста.

«Я розділяю думку, що це неправильно. Не можна піднімати прапор України та співати російською. Це питання, яке я висуваю на своїх виступах. Як можна представляти свою державу і одночасно виконувати пісні російською мовою? Це мій перший аспект. Що стосується другого, я не переосмислюю своїх російською мовою написаних хітів, оскільки це належить минулому. Я вважаю, що артисти можуть почувати страх перед втратою своєї ідентичності. Що вони думають? Вони сумніваються у собі, чи що? Вони вважають, що їх пісні зможуть тривати, що вони зможуть виступати російською мовою і одночасно відзначати прапором України, який сьогодні символізує національну боротьбу? Тому я кажу, можуть відібрати у них прапор! Це виходить подвійні стандарти», - зазначила Анастасія під час інтерв'ю для Аліни Доротюк.

Викликало неабиякі негативні емоції у Приходько також недавній виступ Лободи за кордоном. Під час виходу на сцену співачка була в синьо-жовтому плащі та звернулася до аудиторії російською мовою. Фанати реагували освистуванням Світлани та вимагали, щоб вона говорила українською, але вона проігнорувала це прохання.

«Щодо Лободи, я взагалі не розумію, прапор вдягати наче сукню? Державний прапор? Коли зараз під ним гинуть наші хлопці? Та й нащо ти співаєш російські пісні взагалі? Ці всі артисти намагаються всидіти на двох стільцях», - обурилась Приходько.

На думку Анастасії Приходько, українцям слід забути про таких артистів, а співачкам слід починати свою кар'єру в Україні з чистого аркуша. Водночас артистка наголосила, що вона ніколи не пробачить колегам таку поведінку та роботу в РФ.

«З початком війни, Брежнєва висловила свої думки. Вона сказала, що ніколи не вважала себе українською співачкою. Для мене взагалі цих артистів, як Лобода та Брежнєва, навіщо взагалі їх згадувати? Хай вони собі там б'ються. Нехай вони починають спочатку», - додала Приходько.

Нагадаємо, що співачка Світлана Лобода, яка помітила російську агресію лише після повномасштабного вторгнення у 2022 році, погрожує українським активістам у Відні судовими позовами за те, що ті нагадали її про її позицію всі ці роки.

Світлана Лобода, яка до початку війни активно гастролювала в Росії, дала велике інтерв'ю російській журналістці Катерині Гордєєвій. В цій розмові співачка заявила, що дуже жалкує, що свого часу прийняла рішення їхати працювати в Росію, що не повернеться туди навіть за великі гонорари. Проте українці обурилися та розкритикували артистку. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Лайма Вайкуле та Валерій Леонтьєв
Колега Валерія Леонтьєва розкрила позицію російського співака щодо війни в Україні
Alyona Alyona
Alyona Alyona розчулила до сліз новою піснею «Муляжі» про позбавлене безтурботне дитинство
Ганна Нетребко хоче отримати гроші за те, що з нею не хочуть працювати світові театри
Улюблена співачка Путіна подала до суду на театр Metropolitan Opera
Співачка Jerry Heil
Співачка Jerry Heil випустила новий саундтрек «Благословенна Земля»
Повернення коштів банком здійснюватиметься відповідно до умов договору, укладеного між ним та користувачем
Банкомат не видає списані кошти? Нацбанк пояснив, що потрібно робити
Дівчина зламала флагшток на одній із адміністративних будівель та розірвала ворожий прапор
Окупанти судитимуть 19-річну українку за розірваний триколор – на неї донесли односельчани
Військовий міцно обійняв маму
Обнімав і гладив по голові, як маленьку: відео зустрічі матері та сина-захисника розчулило мережу
Ексречниця ДПСУ Іванна Плантовська
Скандальна ексречниця ДПСУ Плантовська розкішно відпочиває на Мальдівах під час війни
Волосся зірки було прикрашене квітами ручної роботи, щоб підкреслити автентичність фати
Дизайнерка розповіла про деталі весільного вбрання Дорофєєвої
Дата публікації новини: