Анастасія Приходько розповіла, чому відмовилася їздити на концерти для військових

Співачка Анастасія Приходько
фото: instagram/prykhodko_official

Приходько підкреслила, що продовжує зустрічатися з військовослужбовцями в різних містах України і навіть відвідує їх у військових частинах

Українська співачка Анастасія Приходько розповідає, що наразі перестала їздити в зону бойових дій і зізнається, що відмовляється виступати перед українськими військовими в зоні «ризику». Про це вона повідомила в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Співачку запросили виступити під Бахмутом, але вона відмовилася їхати на фронт і проводити там зустрічі. Приходько вважає, що якби з нею щось сталося, вона не знає, кому були б потрібні її троє дітей.  

«Зустрічаюся із військовими. Запрошували під Бахмут їхати, але чесно можу сказати, я боюся. Боюся за дітей», – сказала Анастасія.

Приходько підкреслила, що продовжує зустрічатися з військовослужбовцями в різних містах України і навіть відвідує їх у військових частинах. Проте зараз на фронт співачка не піде через страх за майбутнє своїх дітей.  

Нагадаємо, що нещодавно українська співачка Анастасія Приходько висловила свою критику в адресу Віри Брежнєвої та Світлани Лободи.

Головний аспект, який викликає обурення у співачки, – це те, що Лобода та Брєжнєва продовжують співати російськомовні пісні під час концерті за кордоном, при цьому тримаючи в руках український прапор. Крім цього, Приходько вважає, що спроби адаптувати свої попередні хіти під новий контекст є проявом слабкості для артиста.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: