Даша Астаф’єва оголилася та розповіла, що її кривдив екскоханий

фото: da_astafieva/Instagram

Співачка закликає не терпіти аб'юзивні стосунки

Відома українська співачка Даша Астаф’єва поділилася своїм негативним досвідом у стосунках. Вона розповіла, як її кривдив екскоханий. Цим жінка поділилася в Instagram.

«Іноді я хочу, аби дівчата, які перебувають у важких стосунках, побачили себе очима інших. Вони б побачили, скільки в них енергії, любові, краси й могуття. Вони б здивувалися, які вони насправді. Вони б пішли», – йдеться в дописі.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Dasha Astafieva (@da_astafieva)

Співачка зазначила, що на власному досвіді знає, як жити з чоловіком, який себе не поважає.

«Ти, як жабеня, варишся в олії чужого напруження. Спочатку закохуєшся в людину, яка, як і будь-хто, має свої комплекси, тріщинки й нерівності. «Усі ми люди, усі з минулим», – справедливо думаєш ти, бо й сама притягла свій багаж дивного досвіду в нові стосунки. Але, буває, із часом ти помічаєш, що тріщинки – то насправді прірва, у яку зливається і твоя енергія, а нерівності – пагорби, через які ти маєш продиратися щодня. Коханий виявляється людиною без поваги до себе, і, як наслідок, – до оточення. І ти, озброївшись терпінням, починаєш тягнути на собі всі стосунки. Боротися не лише за свій настрій, але й за його стан», – пише Даша Астаф’єва.

Артистка зазначає, що такі стосунки кращими не стають, адже чоловік «бачить, що ти сильніша, спритніша, добріша, що ти маєш ресурс на двох, і починає ненавидіти себе сильніше за слабкість, а тебе – лупити макогоном за силу. Йому хочеться, аби ти спустилася до його рівня й не демонструвала альтернативну поведінку. Виходить замкнене коло: чим більше ти докладаєш зусиль до стосунків, тим гіршими вони стають».

Жінка зазначає, що важливо у таких стосунках звертатися за допомогою до сторонніх людей.

«Ти починаєш вірити кривднику. Можливо, ти й справді дурна, потворна, істерична й дивна. Можливо, ти й справді нікому не потрібна? Можливо, ти собі вигадала ідеальні стосунки, яких не існує? Адже як інакше пояснити це глибоке нещастя? От тут, люба, і важливо побачити себе очима інших. Звернутися по допомогу чи підтримку. Спитати поради людини, яка знала тебе «до». Відчути себе в інших обставинах і компанії. Стосунки у всіх різні. Але коли тобі здається, що ти нещаслива у своїх, зазвичай тобі не здається. Хочу, аби кожна сильна дівчинка це почула», – зазначає Астаф’єва.

Нагадаємо, що Даша Астаф’єва зізналася, що вважала себе некрасивою через партнерів, які звинувачували її в тому, що вона в житті «не така як на екрані». 

До слова, Астаф'єва розповіла, що опинилася у «чорному списку» у деяких зі своїх зіркових колег.

Раніше Астаф'єва прокоментувала чутки про свою вагітність.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: