Астаф'єва зізналася, як познайомилася з коханим, і пожартувала про їхню різницю у віці

Даша Астаф'єва розповіла про перше побачення з нинішнім коханим
фото: скриншот відео

Співачка розповіла, що її приваблює у стосунках із молодшим хлопцем

Українська модель і співачка Даша Астаф’єва зустріла нове кохання. Хто саме став її обранцем – невідомо, однак познайомилися вони в Instagram, а не першому побаченні пішли на тверк. Про це зірка розповіла розповіла на шоу «30+» на каналі журналістки Раміни Есхакзай.

За словами Астаф'євої, коли вона почала ходити у спортзал, тренери звернули увагу співачки на хлопця, який за нею постійно спостерігав. 

«Мені почали тренери казати: «На тебе дивиться один хлопець, він такий класний». Я кажу: «Він як з Верховної Ради». І тут він мені пише в інстаграмі: «Доброго вечора. Може кудись сходимо?». Я відповідаю: «І куди ми сходимо?», а він каже: «На тверк». І я розумію, що це перша людина, яка мене так креативно запрошує. Я сходила і ніколи про цей тверк не пожалкую», – наголосила співачка.

Раніше Астаф’єва вже казала, що коханий молодший від неї. Утім, зараз артистка зізналася, що різниця у віці в них чимала.

«Зустрічатися з молодшим хлопцем – це новий шар гумору. У мене всі друзі старші, вони кажуть, так ти на випускному могла тримати свого новонародженого бойфренда», – покепкупала вона.

Нагадаємо, що Даша Астаф’єва зізналася, що вважала себе некрасивою через партнерів, які звинувачували її в тому, що вона в житті «не така як на екрані». 

До слова, Астаф'єва розповіла, що опинилася у «чорному списку» у деяких зі своїх зіркових колег.

Раніше Астаф'єва прокоментувала чутки про свою вагітність.

Читайте також: Даша Астаф'єва згадала, як трошки хильнула та написала листа Залужному

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: