Даша Астаф'єва згадала, як трошки хильнула та написала листа Залужному

Телеведуча про Залужного: Це мій герой особистий
фото з відкритих джерел

«Але мені не соромно, тому що ми всі знаємо, який він герой», – каже Даша

Телеведуча Даша Астаф'єва відверто розповіла, з ким із українських відомих особистостей їй хотіла б зустрітися.

«Може, я дуже попсово скажу, але мені би хотілося з Валерієм Залужним... От просто десь зустрітись і попитати в нього, висловити... Я колись хильнула і записала відео. Ми вечеряли, і я трошки хильнула так у родинному колі і я кажу: «А давайте запишемо, подякуємо...» Записала я тільки себе, звичайно, і я так трішки відчула оцю долю, коли мені там чуваки шлють у лічку всяке... Але мені не соромно, тому що ми всі знаємо, який він герой, як багато він кожного дня робить, як він нас заспокоює. Це мій герой особистий», – зізналася артистка в інтерв'ю блогеру Петру Заставному.

Раніше «Главком» писав, що Астаф'єва відповіла американському реперу Каньє Весту, який  в ефірі програми InfoWars заявив про симпатії щодо диктаторів Адольфа Гітлера та Володимира Путіна. 

Репер Каньє Вест зганьбився кількома заявами про прихильність до Гітлера: «Я бачу хороше у Гітлері. Не дозволено відкрито говорити, що ця людина зробила щось хороше, і мені це набридло. Кожна людська істота має щось цінне, що вона привносить у світ. Особливо Гітлер... Хлопець, який винайшов шосе і той самий мікрофон, який я використовую як музикант». Але на цьому Каньє Вест не зупинився і висловився підтримку Путіну, який розпочав війну проти України. «Мені не подобається слово «зло» поруч із словом «нацисти»... Я люблю євреїв, але я також люблю нацистів», – продовжив музикант.

Телеведуча висловилась про вбрання Каньє Веста, в якому він прийшов на інтерв'ю –  чорна балаклава, яка закривала обличчя. А також дала пораду з приводу удяганки російським окупантам. «Як Каньє Весту все ж таки пасує костюм г#ндона! Пропоную пігодогам чорні целофанові плащі – стильно і зручно», – написала Даша Астаф'єва.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: