Даша Астаф'єва прокоментувала чутки про свою вагітність

Фото, яке викликало запитання
фото з відкритих джерел

На одному із фото з Карпат шанувальники розгледіли зміни у фігурі артистки

Телеведуча та волонтерка Даша Астаф'єва на своїй сторінці в Інстаграм виклала знімки з відпочинку в Карпатах та отримала несподіванне підозри від підписників її соцмережі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Dasha Astafieva (@da_astafieva)

«Як ти». Здається, це топфраза цього найнеочікуванішого найдовшого та так і не прожитого у спокою року. «Як ти» – це така собі перевірка на рівень міцності, нормальності [зрозуміло шо в умовах] настрою та стану загалом… «Як ти» – іноді початок, а іноді кінець розмови нашого сьогодення. «Як ти» – іноді єдине, що можна вичавити із застиглого від подій себе… Ось – я. Вдруге від початку пекла поїхала, щоб трішки відновитися, пожити. Це Карпати. Тут добре, але іноді гучне – лякає, а місцеві не розуміють. Тут тихо і спокійно. Не хочеться новини, та бути на сторожі. Тут все пофіг», – розповіла вона.

На одному із фото шанувальники розгледіли зміни у фігурі артистки та відверто запитали її про це. «Ні, просто плюс 5 на стресах», – написала Астаф'єва.

Раніше «Главком» писав, як Даша Астаф'єва згадала, як трошки хильнула та написала листа Залужному. «Може, я дуже попсово скажу, але мені би хотілося з Валерієм Залужним  просто десь зустрітись і попитати в нього, висловити... Я колись хильнула і записала відео. Ми вечеряли у родинному колі і я кажу: «А давайте запишемо, подякуємо...» Записала я тільки себе, звичайно, і я так трішки відчула оцю долю, коли мені там чуваки шлють у лічку всяке... Але мені не соромно, тому що ми всі знаємо, який він герой, як багато він кожного дня робить, як він нас заспокоює. Це мій герой особистий», – зізналася артистка в інтерв'ю.

Читайте також: Шахраї продали в Москві 4-кімнатну квартиру дочки української легенди Маргарити Кринициної

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: