Анджеліна Джолі написала Бреду Пітту дуже особистого листа

Акторка каже, що виноробня – місце, яке знаменує початок кінця їхньої родини
фото з відкритих джерел

Електронний лист, який акторка надіслала колишньому чоловікові, опинився в Інтернеті

У мережі з'явився текст листа Анджеліни Джолі до її колишнього чоловіка, в якому актриса пояснює, чому вирішила продати спірну виноробню. Як відомо, Бред Пітт нині судиться з ексдружиною, прагнучи визнати договір продажі недійсним.

Електронний лист, який акторка надіслала колишньому чоловікові, опинився в Інтернеті. Користувач оприлюднила слайди з цитатами з повідомлення, яке Джолі надіслала Пітту ще в січні минулого року.

Як пояснила сама Анджеліна, вона написала електронного листа, щоб «не піддаватися емоціям», коли пояснювала колишньому коханому причини, з яких хоче продати свою частку на виноробні. «Це місце, куди ми вперше привезли близнюків, і де ми одружилися, з меморіальною дошкою, присвяченою моїй матері... Місце, яке обіцяло те, що могло бути, і де, як я думала, я постарію. Навіть зараз не можу писати це повідомлення без сліз. Я завжди дорожитиму спогадами», – запевнила Джолі.

Акторка також згадала, що виноробня – місце, яке знаменує початок кінця їхньої родини. І все це через алкоголь, який виробляється у садибі. «Я сподівалася, що виноробня якимось чином зможе стати чимось, що утримає нас разом. Але тепер я бачу, що ти хочеш позбутися мене», – зазначила Анджеліна.

Актриса зізналася, що останні кілька років не почувала себе справжнім власником виноробні. «Гроші витрачалися способами, які б я не схвалила. Ухвалювалися рішення, які не вимагали мого погодження. Я постраждала від цього, тому хочу, щоб ми розділили цей бізнес або змінили його в той бік, який буде корисним для наших дітей», – запропонувала Джолі.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: