Притула надіслав Ілону Маску підручник з історії України: що за книга

Притула пообіцяв і зробив
фото з відкритих джерел

Американський винахідник обурив суспільство заявами, запропонувавши «помиритися» з Росією на умовах РФ

Телеведучий та волонтер Сергій Притула придбав та надіслав Ілону Маску підручник з історії України. Волонтер придбав для винахідника книгу історика та автора Романа Піняжка, яка перекладена англійською мовою.

«Книга з історії України Романа Піняжка вже в дорозі до Ілона Маска. Сподіваюся, це допоможе вам зрозуміти, чому здатися російській імперії зла не є варіантом для українців!» – написав у своєму Twitter шоумен.

Нагадаємо, на початку жовтня американський винахідник Ілон Маск обурив суспільство скандальними заявами, запропонувавши «помиритися» з Росією на умовах РФ. Маск запропонував «повторне голосування» на незаконно захоплених Росією українських територіях, а також він заявив, що Крим має належати РФ. Після цього Сергій Притула запропонував українцям купити підручник з історії для винахідника.

Також ми повідовляли,  що за інформацією ЗМІ мільярдер мав розмову з Путіним напередодні скандальної заяви. Глава SpaceX і Tesla, американський підприємець Ілон Маск перед скандальною заявою про варіанти «миру» між Україною і Росією мав розмову із Путіним. Про це заявив засновник консалтингової компанії Eurasia Group Ян Бреммер у внутрішній розсилці співробітникам компанії, яку побачили журналісти Vice. Однак сам Маск факт розмови заперечує.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: