Періс Хілтон зізналася, що в дорогій приватній школі їй вночі влаштовували «гінекологічні огляди»

Через погану поведінку батьки відправили 16-річну Періс в школу, яку вона досі проклинає
фото з відкритих джерел

Голівудська світська левиця каже, що щкола, куди в юності віддали її батьки, більше нагадує в'язницю

Голівудська світська левиця Періс Хілтон розповіла в інтерв'ю The New York Times, що в підлітковому віці піддавалася принизливим та безглуздим процедурам у дорогій приватній школі Provo Canyon School.

Навчальний заклад призначений для дівчаток, які мають проблеми з душевним здоров'ям або з поведінкою. Саме через погану поведінку батьки відправили туди 16-річну Періс. Вдача у дівчини була непроста: вона прогулювала школу і посеред ночі збігала з дому на вечірки. Але не факт, що в школі допомогли владнати проблеми: зважаючи на те, що вона розповідає зараз, її там просто мучили.

«Дуже пізно вночі, напевно, о третій чи четвертій годині ранку, мене будили і разом з іншими дівчатками відправляли до кімнати, де влаштовували медичний огляд. І люди, котрі його проводили, навіть не були лікарями. Це були якісь співробітники, які клали нас на стіл і засовували в нас пальці… Я не знаю, що вони робили, але це точно не лікарі. Це було по-справжньому страшно і я заблокувала ці спогади на довгі роки. Але зараз це повертається до мене, я про це думаю, і, будучи дорослою, розумію: це безперечно була сексуальна наруга».

Періс давно вже обрушується з критикою (а точніше, з прокльонами) на Provo Canyon School. Судячи з її розповідей, вона більше нагадує не школу, а в'язницю. «Уроки там були аж ніяк не головними. З того моменту, як я прокидалася і до моменту, коли лягала спати, весь день, на мене кричали, кричали мені прямо в обличчя, це було безперервне катування. У мене траплялися панічні атаки, я цілими днями плакала. Я була така нещасна. Я почувала себе ув'язненою і ненавиділа життя». У нещодавньому документальному фільмі «Це Періс» вона та інші колишні учениці ще розповідали, як у школі їх садили в карцер, напихали ліками та навіть били.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: