Дружина віцепрем'єр-міністра України підтримала ініціативу Melovin легалізувати одностатеві шлюби

Анастасія Федорова з чоловіком
фото з відкритих джерел

Дружина міністра Федорова: Знаю п#дорів, які є натуралами

Дружина віцепрем'єр-міністра України – міністра цифрової трансформації Михайла Федорова, українська дизайнерка Анастасія Федорова на своїй сторінці в соцмережі підтримала звернення артиста Melovin до Зеленського легалізувати в Україні одностатеві шлюби.

Нагадаємо, музикант Мelovin на своїй сторінці в соцмережі опублікував звернення до президента Зеленського, в якому заступився за представників ЛГБТ, які захищають країну від російських загарбників. Мelovin розповів про складні випадки, з якими стикаються представники ЛГБТ через те, що одностатеві шлюби в Україні не легалізовані. «Пане Президенте вільної та незалежної країни! Час! На часі», – закликав артист.

Ініціативу Бочарова підтримали його колеги. «Melovin порушує важливе питання. Дякую тобі! Підтримую», – написав співак Володимир Дантес. Публікацію підтримали вподобайками співачки Джамала, Аліна Паш та Надя Дорофєєва.

Мelovin також зізнався, що отримує безліч повідомлень від тих, хто не підтримує легалізацію гей-шлюбів. Анастасія Федорова, реагуючи на хейтерські коментарі на адресу артиста, заявила, що у вільній країні кожен має право бути собою: «Я знаю чудових людей-гомосексуалістів та багато підорів, які є натуралами. А якщо тебе так сильно турбує чийсь вибір партнера, то почни із психотерапевта саме ти, а не лізь зі своїм осудом».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: