Джолі вперше з'явилася на публіці з дочкою після того, як звинуватила Пітта в насильстві

Фотографи зняли актрису з дочкою біля одного з магазинів
фото з відкритих джерел

Днем раніше представник Бреда Пітта спростував твердження Джолі про те, що той ображав та бив її та дітей

Анджеліна Джолі з'явилася на публіці вперше після того, як знову подала до суду на свого колишнього чоловіка Бреда Пітта та звинуватила його у домашньому насильстві. Папараці помітили актрису в компанії 14-річної дочки Вів'єн біля продуктового магазину у Лос-Анджелесі.

Днем раніше представник Бреда Пітта спростував твердження Джолі про те, що той ображав та бив її та дітей. Видання TMZ з посиланням на свої джерела написало, що Джолі розпочала «наклепницьку кампанію» проти Пітта і налаштувала дітей проти нього. За даними TMZ, зараз діти майже не бувають у Пітта. У актора «обмежені та натягнуті стосунки» з дітьми, оскільки Джолі провокує їхнє відчуження.

У центрі уваги преси знову опинився епізод, що стався на борту приватного лайнера у 2016 році. Тоді, за словами Джолі, у нетверезому стані, Пітт ображав її та дітей і навіть застосував фізичне насильство. Оскільки інцидент трапився на борту повітряного судна, перевірку проводило ФБР. Доказів провини Пітта тоді не було знайдено, і справа була закрита. Однак нещодавно стало відомо, що Джолі була з цим не згодна і звинуватила ФБР у приховуванні матеріалів справи.

Варто зауважити, що Джолі не вперше згадує про бійку в літаку, проте в 2017 році після розгляду справи суд не визнав Пітта винним у скоєнні злочину, про який розповіла акторка.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: