Відома співачка заявила про «велику перерву» у кар'єрі

На запитання, чи планує вона писати новий альбом, Адель відповіла, що не має жодних планів з цього приводу
фото: facebook.com/adele

Із листопада 2022 року Адель дає концерти у Лас-Вегасі

Британська співачка Адель поспілкувалася з журналістами, щоб розповісти про свої майбутні концерти на спеціально збудованій мюнхенській арені Messe, і під час інтерв'ю вона розповіла, що хоче «зайнятися іншими творчими справами, хоча б на деякий час», повідомляє Euronews Culture.

Коли її запитали, чи планує вона записати новий альбом, який стане продовженням її альбому 2021 року «30», Адель відповіла, що її «бак досить порожній» після тривалої серії виступів.

«У мене взагалі немає ніяких планів щодо нової музики, - сказала вона. «Я хочу зробити велику перерву після всього цього і думаю, що хочу зайнятися іншими творчими справами, хоча б на деякий час».

Співачка розповіла, що частково причиною пошуку перерви у написанні музики є її боротьба зі славою.

«Я сумую за всім, що було до того, як я стала відомою, думаю, що, мабуть, найбільше за анонімністю. Мені не подобається бути знаменитою», – зізналась артистка.

Із листопада 2022 року Адель дає концерти у Лас-Вегасі, нещодавно вона завершила свій 90-й концерт на 4000 місць. Останній виступ співачки у цьому місті відбудеться 23 листопада цього року. Крім цього, в період із 2 по 24 серпня Адель виступить із шоу в Мюнхені.

Нагадаємо, безпритульних людей вислали з шотландської столиці Единбурга, аби звільнити місце для туристів перед концертами Тейлор Свіфт у місті. Про це повідомляє BBC. Співачка виступала три дні поспіль – з 7 до 9 червня, на стадіоні «Мюррейфілд» у Единбурзі. До міста зʼїхалися сотні тисяч фанатів, тож була висока конкуренція за житло.

До слова, світовий тур американської співачки Тейлор Свіфт Eras Tour офіційно став найкасовішим в історії. Дохід від нього вперше у світі перевищив один мільярд доларів. Про це повідомили на сайті Книги рекордів Гіннеса.

Тур розпочався в березні 2023 року і завершиться в грудні 2024 року після 151 концерту по всьому світу. Станом на сьогодні він заробив $1,04 млрд.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: