Анонс концерту народного артиста у скандальному ресторані Boho спровокував обурення мережі

Віктор Павлік виступить у ресторані Boho
ілюстрація: Kontramarka

Користувачі мережі під рекламним оголошенням про майбутній концерт ставлять незручні питання Віктору Павліку

У скандально відомому столичному ресторані Boho 26 липня заплановано концерт українського співака Віктора Павліка. Комерційний анонс події опублікував один із сервісів із продажу квитків на своїй офіційній сторінці у фейсбуці.

«Приходьте та насолодіться живим виступом одного з найпопулярніших українських виконавців у стильному та затишному закладі», – йдеться в афіші.

Анонс концерту народного артиста у скандальному ресторані Boho спровокував обурення мережі фото 1
ілюстрація: Kontramarka

Користувачі мережі вже відреагували на цю новину, зауваживши, що місце для проведення концерту Віктора Павліка обране не найкраще. Крім того, артистові пригадали минулий скандал за його участі.

Анонс концерту народного артиста у скандальному ресторані Boho спровокував обурення мережі фото 2
скріншот
Анонс концерту народного артиста у скандальному ресторані Boho спровокував обурення мережі фото 3
скріншот
Анонс концерту народного артиста у скандальному ресторані Boho спровокував обурення мережі фото 4
скріншот

Нагадаємо, що минулого року співак Віктор Павлік з молодою дружиною втрапили у гучний скандал. Катерина Реп’яхова на своїй сторінці в соцмережі показала відео, як мчать з чоловіком по Південному мосту у Києві, яким заборонено пересуватися особистим транспортом громадян. Українці обурилися таким вчинком артиста. ЗМІ з'ясували, що Павлік подарував Катерині Реп'яховій спецперепустку, яка дозволяє проїзд Південним мостом у Києві. Саме такий документ співак демонстрував на камеру. 

Національна поліція України розпочала кримінальне провадження за фактом підроблення спеціальної перепустки для пересування Києвом під час комендантської години, раніше вилученої у артиста Віктора Павлика. 

У свою чергу ресторан Boho потрапив у гучний скандал через незаконну роботу в комендантську годину. Журналісти зафіксували лише за одну ніч у закладі близько 200 людей. 

Крім того, за даними «Главкома», у 2020 році столичні правоохоронці запідозрили ресторан Boho у порушенні правил дотримання карантину під час пандемії Covid-19. Зокрема, персонал закладу не мав захисних окулярів та рукавиць. Натомість суд не побачив цих порушень і закрив справу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: