Оля Полякова відмовляється від літніх концертів через спеку в залах

Співачка скасувала свої гастролі
Фото:sport.znaj.ua

 Спека в залах змусила співачку відмовитися від літніх концертів

Українська поп-діва Оля Полякова висловила своє обурення умовами в концертних залах під час літнього туру «Все буде добре». Після виступу в Житомирі 3 липня співачка заявила в Instagram Stories, що відмовляється працювати влітку через нестерпну спеку, яка, за її словами, досягає 60°C.

«Я офіційно відмовляюся працювати літом у цих жахливих залах. Усе! Не вмовляйте», - написала Полякова. Вона підкреслила, що готова виступати восени, взимку та навесні, але не влітку, коли зали перетворюються на «пекло».

Співачка зізналася, що відпрацювала три концерти поспіль за температури 60°C, що негативно вплинуло на її самопочуття. «Знаєте, як то кажуть, мені не 20 років. Всьо!», – заявила 45-річна Полякова.

Наразі невідомо, чи вплине рішення співачки на її подальший гастрольний графік. Наступний концерт запланований на 5 липня в Броварах, але Полякова не уточнила, чи відбудеться він.

Варто зазначити, що Оля Полякова з весни активно гастролює містами України, змінюючи свій музичний стиль та команду. Вона навіть почала виступати в маленьких містах, чого раніше уникала. Проте, схоже, що нестерпні умови в концертних залах змусили її переглянути свої плани щодо літніх виступів.

Нагадаємо, у квітні 2022 року Макс Барський співак заявив, що приєднався до Збройних сил України, пройшов навчання та став відповідальним за постачання батальйону під Києвом. 

Читайте також: «Океану Ельзи» – 30. Група анонсувала великий ювілейний концерт у Києві

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: