Сини Яремчука досі не подивилися фільм про легендарного батька та пояснили чому

Сини першої української попзірки Назарія Яремчука – Дмитро та Назарій
фото з відкритих джерел

Брати радіють, що про їхнього батька пам'ятають і створили цілу картину про нього

Сини першої української попзірки Назарія Яремчука – Дмитро та Назарій – зізналися, що досі не подивилися документальний фільм про легендарного батька, хоча стрічка вже місяць як у прокаті. Про це вони сказали в інтерв'ю музичному подкасту «СучЦукрМуз». «Яремчук: Незрівнянний світ краси» побив рекорд касових зборів.

За словами зіркових синів, які пішли стопами батька і виступають на великій сцені, вони просто не знайшли час на перегляд фільму. Водночас чоловіки радіють, що про їхнього батька пам'ятають і створили цілу картину про нього, над якою, до речі, працювала їхня сестра – співачка Марія Яремчук.

Про виконавицю артисти говорили неохоче. Як відомо, Марія – донька Яремчука від другого шлюбу. Дмитро та Назарій називають сестру «малою».

«Ні, не дивилися. Але я думаю, що імʼя Назарія Яремчука звучить не через це (фільм ,– ред.), а, тому що він був дуже яскравою особистістю та особливою людиною в державі», – зазначили брати.

Раніше сини Назарія Яремчука Дмитро та Назарій заявили, що їм і Марії Яремчук як спадкоємцям належать суміжні права на хіти батька. 

Нагадаємо, українська співачка Марія Яремчук розповіла, що ніколи не спілкувалася зі своїм зведеним братом народним артистом Дмитром Яремчуком. Про це вона написала в Instagram після того, як Дмитро звинуватив сестру у тому, що вона не відповіла йому на привітання із народженням дитини.

До слова, у мережі з'явилася інформація, що співак Олександр Пономарьов може бути батьком новонародженої дитини співачки Марії Яремчук. Артистка відреагувала на чутки в Instagram.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: