У мережі з'явилися невідомі фото короля Чарльза у дитинстві: їх знайшли на смітнику

Коли Чарльзу було три роки, його мама стала королевою Великої Британії
фото з відкритих джерел

На знімках знято 2-річного короля та його брата Ендрю

У мережі опубліковано невідомі раніше чорно-білі фотографії майбутнього короля Великої Британії та його молодшого брата Ендрю. Про це пише Daily Mail.

На фотографіях, датованих 1950 роком, принц Чарльз грає на галявині з іграшками. Він одягнений у модний комбінезон та білу футболку. Його волосся акуратно вкладене набік. Майбутній король катає плюшевого слона на коліщатках, до якого прироблено ручку. Ця іграшка нагадує прототип сучасних ходунків чи каталок.

На одному зі знімків дворічний Чарльз розглядає аркуш, що впав з дерева, на іншому — юний принц сидить на траві, а поряд із ним позує один із королівських коргі.

Другу серію знімків з маленьким принцом Ендрю зроблено в лютому 1960 року в Бельгійському люксі на першому поверсі Букінгемського палацу. Зважаючи на все, він нещодавно народився, оскільки жінку, одягнену у форму медсестри, впізнали саме як акушерку, а не няню дитини. Відоме навіть ім'я цієї співробітниці Хелен Роу. На деяких фото видно, як акушерка годує з пляшечки новонародженого принца Ендрю. Зараз ці унікальні знімки, які виявилися загубленими серед сміття, знаходяться у володінні Willingham Auction. Незабаром їх продадуть на аукціоні.

Читайте також: Найсексуальніший чоловік світу одружується: хто наречена

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: