Син королеви Британії відповів принцу Гаррі, який публічно образив його матір

Камілла Паркер-Боулз з сином
фото з відкритих джерел

Герцог Сассекський назвав Каміллу «лиходійкою»

Син королеви Камілли Паркер-Боулз Том Паркер-Боулз, заступився за неї, зробивши кілька заяв у підкасті News Agents. Чоловік відреагував на слова принца Гаррі, який невтішно відгукнувся про мачуху у своїх мемуарах «Запасний». Герцог Сассекський назвав Каміллу «лиходійкою» і заявив, що вона «грала в довгу гру», щоб отримати його батька. Він також додав, що саме вона винна у розлученні його тата та мами.

«Мені все одно, що хтось каже, що це був її план. Вона просто вийшла заміж за людину, яку любила, ось що трапилося», – заявив Том.

Том Паркер-Боулз, який є письменником та журналістом і веде колонку у виданні Mail On Sunday, висловився також про короля Чарльза. «Він турбувався про продовольчу безпеку, екологію, забруднення навколишнього середовища ще 20 років тому, але люди називали його божевільним та ексцентричним. Все, про що він говорив, тепер стало головною темою, і тепер ми дійсно турбуємося про це. Він використовує своє становище у благо», – заявив журналіст.

Також стало відомо, що син Тома Фредді візьме участь у майбутній коронації Чарльза, яка відбудеться 6 травня, і виконає роль почесного пажа королеви. За словами Тома, хлопчик ще не усвідомлює важливості цієї події. Роль самого Тома на коронації буде скромнішою: за його словами, він прийде туди лише для того, щоб підтримати матір.

Принц Гаррі також відвідає коронацію батька, але без своєї дружини і пробуде там лише кілька годин. Він планує зустрітися з батьком, проте не перетинатиметься зі своїм братом Вільямом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: