Беззуба принцеса. Найкумедніше фото маленької Шарлотти, яке змусить посміхнутися

фото з відкритих джерел

Дочці принца Вільяма та Кейт Міддлтон виповнилося вісім років

Невістка британського монарха Кейт Міддлтон зробила зворушливу фотографію до дня народження своєї дочки. Вчора маленькій Шарлотті виповнилося вісім років.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Royal_Kids (@royal_kiddos)

На честь цієї події Кенсінгтонський палац випустив новий портрет Її Високості. Як і раніше, автором знімку стала мати сімейства, принцеса Уельська. Кейт зробила милу фотографію доньки у Віндзорі минулими вихідними.

На знімку юна принцеса Шарлотта хвалиться своєю трохио беззубою посмішкою, сидячи стільці. На дівчинці біле плаття без рукавів і з воланами на комірі з тканини з об'ємними «мушками», розшитою крихітними блакитними та рожевими квітами. Волосся принцеси розпущене.

Кейт Міддлтон регулярно фотографує важливі моменти життя своїх дітей. Вона також була за камерою, фотографуючи старших членів королівської родини, таких як Камілла або покійні королева Єлизавета та принц Філіп. Нещодавно, в день народження Єлизавети II, королівська родина оприлюднила зворушливу фотографію, на якій королеву зафіксовано в оточенні маленьких правнуків у замку Балморал минулого літа.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Kate Middleton (@_kate_middleton_royal)

Увечері святкового дня у соціальних мережах принца та принцеси Уельських з'явилося друге фото іменинниці, яке змусить посміхнутися. Шарлотта зображена в синьо-білому светрі та джинсах на тлі зеленого лужка з нарцисами. Двчинка обіймає чорного спанієля.

Читайте також: Барак Обама показав запальні танці дружини з іншим відомим чоловіком: Яка ж крута

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: