Це кінець. Король Чарльз вигнав принца Гаррі з родиною з їх будинку у Великій Британії

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Парі не запропонували альтернативну резиденцію

Король Великої Британії Чарльз III вирішив виселити принца Гаррі та його дружину Меган Маркл із резиденції Фрогмор-хаус, розташованої за один кілометр від Віндзорського замку. Про це повідомляють New York Post. Фактично монарх залишає сина без місця проживання у Великій Британії.

Особняк Frogmore, який вони відремонтували за заявленою вартістю 2,4 мільйона фунтів стерлінгів ($2,9 млн), у маєтку Віндзор був весільним подарунком від покійної королеви Єлизавети II у 2018 році. Тепер його запропонували принцу Ендрю, братові короля.

Букінгемський палац надіслав повідомлення про виселення герцогу та герцогині Сассекським через кілька днів після того, як вийшла скандальна книга Гаррі «Запасний». Замість них туди має вселитися принц Ендрю. «Це виселення, безумовно, означає кінець перебування Гаррі та Меган у Великій Британії»,  – повідомило джерело видання.

Видання наголошує, що парі не запропонували альтернативну резиденцію. Наразі Гаррі та Меган планують відправку речей із британського котеджу до Каліфорнії.

Читайте також: Новий хіт Тіктоку. Мережу «розриває» оригінальна версія народної пісні «Парова машина»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: