Найсексуальніший чоловік планети одружується: хто наречена

Вперше про роман акторів заговорили у листопаді 2022-го
фото з відкритих джерел

Актор Кріс Еванс зробив пропозицію португальській актрисі Альбі Баптісте

Один із найзавидніших голлівудських холостяків Кріс Еванс одружується. Актор зробив пропозицію португальській актрисі Альбі Баптісте. Вона вже дала позитивну відповідь. За інформацією таблоїда Radar Online, весільна церемонія відбудеться вже цього літа.

ЗМІ пишуть про те, що спочатку пара хотіла організувати грандіозну вечірку. Однак потім вони таки зробили ставку на захід у колі близьких друзів. Закохані вирішили скоротити список запрошених. «Це стало дуже приголомшливим, тому тепер це просто сім'я і найближчі друзі. Кріс не може дочекатися, коли зробить Альбу своєю дружиною. Зустріч із нею змінила все у його житті», – стверджує інсайдер видання.

Вперше про роман акторів заговорили у листопаді 2022-го. Інсайдери писали про те, що зірка фільмів Marvel вже познайомила кохану з друзями та родичами. На початку 2023-го Еванс сам підтвердив роман.

Нагадаємо, голівудський актор Кріс Еванс став найсексуальнішим чоловіком 2022 року за версією журналу People. Про це повідомило видання. Кріс Еванс тоді зізнався, що готується до жартівливих переслідувань з боку друзів, але знає, що його мамі це сподобається: «Вона пишається всім, що я роблю, але цим вона справді може похвалитися».

Кріс Еванс народився і виріс в Сполучених Штатах, де в 2001 році дебютував в кінокартині «Недитяче кіно». В останньому актор підписав контракт зі студією Marvel і почав працювати своїх фанатів ролями у франшизі «Мстителі» і сольних фільмах про Капітана Америки.

Позаинулого року цей титул здобув актор Пол Радд – саме він став самим сексуальним чоловіком у світі. Цікаво, що ЗМІ повідомляли, що це буде Кріс Еванс, але інформація інсайдерів не справдилася. Видання People щороку визначає найсексуальніших чоловіків світу: у 2018 році це був актор Ідріс Ельба, у 2019 році – Джон Ледженд, у 2020 році – Майкл Б. Джордан.

Читайте також: Заради концерту Бейонсе із готелю виселять близько 30 бездомних сімей

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: