«Страшна війна нас сьогодні роз'єднала»: Сумська розповіла про доньку, яка живе у Москві

Ольга Сумська із донькою Антоніною
фото: olgasumska/Instagram

Ольга Сумська переймається за доньку, що живе у Росії

Антоніна Паперна, донька української актриси та народної артистки України Ольги Сумської, попри війну в Україні продовжує вести безтурботний спосіб життя в Москві. Через мовчазність старшої дочки, Сумська часто піддається різкій критиці користувачів соцмереж. Про це 56-річна артистка зізналася у шоу Євгена Клопотенка «Пекельні муки».

Сумська зазначила, що їй увесь цей час дістається від хейтерів, але є й ті, хто підтримує. На жаль, війна роз'єднала їх із донькою, але артистка вірить, що настане день і вони зустрінуться.

«Страшна війна нас сьогодні роз'єднала. Про це важко говорити. Звичайно, я отримую величезну кількість хейту з цього приводу. Але повірте, я отримую і слова підтримки від тих людей і матерів, які саме в такій ситуації, як і я... Адже я тут, я в Україні, я підтримую українську армію, я всім серцем з нашими героями... І це найголовніше... Я таки вірю, що колись ми зустрінемося, і з моїми прекрасними онуками, яких я не бачила вже більше року. Сьогодні немає такої можливості, але колись цей день настане. І це буде найпрекраснішим днем ​​у моєму житті», – сказала Ольга Сумська.

Нагадаємо, що дочка народних артистів України Євгена Паперного та Ольги Сумської Антоніна Паперна, яка мовчить про війну в Україні, засвітилася на прем'єрі російського мультфільму в Москві. На фото акторка позує разом із чоловіком, російським актором Володимиром Ягличем і їхньою п'ятирічною донькою Євою. Фото із заходу оприлюднив на своїй сторінці в Інстаграм Яглич.

Читайте також: Ольга Сумська виклала в мережу дуже особисті знімки з нагоди родинного свята

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: