Які заробітки у принца Вільяма: видання New York Post шокувало сумою

Принц Вільям непогано заробляє, працюючи на корону Британії
фото: duchyofcornwall.org

Принц Вільям заробив $30 млн за один рік

За рік син короля Великої Британії принц Вільям офіційно заробив близько $30 млн. Про це пише видання New York Post. Такі колосальні суми пов'язані з тим, що раніше він успадкував маєток Корнуол від свого батька Чарльза III. До одержання спадщини принц заробляв лише $7,6 млн.

«Герцогство Корнуол 42-річний Вільям успадкував від свого батька, короля Карла III, коли той зійшов на престол у вересні 2022 року. У середу було опублікувано інтегрований річний звіт, у якому продемонстровано величезний профіцит у розмірі $30,4 млн доларів США за фінансовий період 2023-2024 років», – йдеться у публікації.

Відомо, що маєток Корнуол заснував у 1337 році король Едуард II, який перейнявся забезпеченням фінансового благополуччя своїх спадкоємців. Воно охоплює 325 кв м. і включає 20 графств. Окрім шикарного маєтку, батько трьох дітей отримав титул герцога Корнуольського.

Звіт також показує, що Вільям, який роками був затятим фанатом футболу, отримав титул покровителя Футбольної асоціації (FA), який раніше носила його покійна бабуся, королева Єлизавета II. Також йдеться, що Вільяму було надано повноваження щодо благодійної організації Welsh Guards Charity і Royal Cornwall Agricultural Association, а також було призначено президентом Victoria Cross and George Cross Association.

Раніше з'явилась новина про те, що принц Вільям та його дружина Кейт Міддлтон шукають співробітника на посаду особистого секретаря з організації офіційних заходів в Уельсі, Шотландії та Північній Ірландії. Обов'язковою вимогою до кандидатів є знання валлійської мови та вміння підтримати розмову нею. Крім того, особистий секретар принца повинен знати обстановку в Уельсі, розуміти структуру державних органів та комерційних компаній.

Відомо, що у Великій Британії валлійською мовою володіє від 500 до 896 тисяч осіб. При цьому менше половини з них можуть сказати, що знають мову як носії. Близько 44% з цього числа не використовують валлійську мову в повсякденному житті і віддають перевагу англійській.

До слова, король Великої Британії Чарльз III 30 квітня, повернувся до громадських обов'язків уперше відтоді, як у лютому в нього діагностували рак. Разом із дружиною, королевою Каміллою, він відвідав онкологічний центр Macmillan при лікарні Університетського коледжу.

Читайте також: Принцеса Уельська привітала сина з 11-річчям зворушливим фото

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: