Дочка Ольги Сумської засвітилася в Москві на гучному розважальному заході (фото)

Паперна з чоловіком
фото з відкритих джерел

Паперна привела дочку, якій бабуся читає по телефону українські казки, на прем'єру російського мультика

Дочка народних артистів України Євгена Паперного та Ольги Сумської Антоніна Паперна, яка мовчить про війну в Україні, засвітилася на прем'єрі російського мультфільму в Москві. На фото акторка позує разом із чоловіком, російським актором Володимиром Ягличем і їхньою п'ятирічною донькою Євою. Фото із заходу оприлюднив на своїй сторінці в Інстаграм Яглич.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от yaglych (@yaglych)

Тим часом зовсім нещодавно Ольга Сумська, розповідаючи в одному з телеефірів про дочку та внуків, розплакалася так, що довелося зупиняти зйомку.

«Там все прослуховується. Телефонувати можна, але говорити дуже стримано. Я просто дивлюся на онуків, як вони ростуть. Я читаю страшні речі, які пишуть і мені, і їй пишуть… Але я не можу нічого зробити – це безпорадність, – розповідала Сумська, вкотре виправдовуючи дочку-мовчунку. – Це трагедія тисяч українців і їх родичів, які знаходяться там. Просто я відома людина – і мені «прилітає».

«Моїх кровинок звати Єва і Даня, – продовжила про онуків. – Не бачила їх вже рік. Я їм по телефону читаю українські казки. У них няня з Харкова, вона теж їм читає українською. Ми надолужуємо хоча б так».

Раніше «Главком» писав, що зять Ольги Сумської назвав колегу, який висилав гроші бойовикам на Донбас, справжнім чоловіком

Читайте також: Телеведучий Дмитро Танкович про навчання доньки: Ніхто в класі не розмовляє українською

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: