Усиновлення дитини. Дружина Тимура Мірошниченка розповіла про труднощі

Подружжя має двох власних дітей
фото з відкритих джерел

Пара пройшла навчання у школі усиновителів, аби в майбутньому мати можливість забрати дитину у свою сім'ю

Український шоумен Тимур Мірошниченко з дружиною Інною у період повномасштабної війни вирішили усиновити дитину, проте зіткнулися з низкою проблем. Жінка в Instagram розповіла, які труднощі виникли передусім.

Усиновлення дитини. Дружина Тимура Мірошниченка розповіла про труднощі фото 1

Інна уточнила, що парі вдалося стати кандидатами на усиновлення, однак це ще нічого не обіцяє. Жінка скаржилася, що під час спілкування зі службами у справах дітей, зірковому подружжю пояснили, – «наразі дітей немає».

«Друзі, ми нарешті офіційно стали кандидатами в усиновлювачі. Рівно півроку життя… Але! Як ми і очікували, «дітей немає». В нашій службі ми в черзі навіть не в першій десятці. Я обдзвонила всі обласні служби України. Всюди (де взяли слухавку), відповідь одна – «дітей немає», – написала Інна.

Дружина ведучого звернулася до волонтерів у дитячій лікарні та дитбудинках із проханням повідомити про дитину, яка потребує сім’ї. Вона уточнила, що їй та Тимуру дозволили стати батьками для дитини віком до чотирьох років.

Усиновлення дитини. Дружина Тимура Мірошниченка розповіла про труднощі фото 2

«Нам дозволено усиновити дитину віком до чотирьох років. Важливо! У дитини має бути статус для всиновлення. Опіка не підходить, у нас немає права бути опікунами, – лише усиновлення», – уточнила Інна.

«Ми дуже хочемо у ці важкі часи подарувати щасливе життя і любов щонайменше одній дитині», – резюмувала Мірошниченко.

Усиновлення дитини. Дружина Тимура Мірошниченка розповіла про труднощі фото 3

Варто згадати, що Тимур і Інна кілька місяців поспіль проходили навчання у школі усиновителів, аби в майбутньому у них була можливість забрати дитину до своєї родини. Чоловік і жінка прагнуть стати хорошими батьками для хлопчика чи дівчинки, які через війну залишилися без тата і мами. Пара виховує двох власних дітей – трирічного сина Марка і п'ятирічну дочку Мію.

Нагадаємо, що під час нічної атаки росіян на Київ у ніч на 1 червня загинуло троє людей.  Серед загиблих  дев'ятирічна дівчинка, її мати і ще одна киянка. 

Читайте також: День захисту дітей: зірки показали зворушливі фото з малечею

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: