Ксенія Мішина відсвяткувала день народження в Туреччині

Мішина опублікувала відео, на якому показала, як її привітав син Платон
фото з відкритих джерел

Акторка показала, як минув її день народження у Туреччині

Акторка Ксенія Мішина відгуляла свято в Туреччині. Днями акторка возз'єдналася з мамою Наталією, яка проживає в окупованому Криму.

На сторінці в Instagram Мішина опублікувала відео, на якому показала, як її привітав син Платон. «Вже 34 роки виводжу формулу власного щастя. Дякую за гарні очі, цікавий характер і багатозадачну карму, бо в цьому житті мені точно є над чим попрацювати», – зазначила акторка.

Мішина показала ролик, на якому жінка демонструє підтягнуту фігуру в бікіні після схуднення на дев’ять кілограмів. «Birthday girl», – написала кінозірка.

«Позаду нелегкий трансформативний рік. Рік змін, нових знайомств, сценаріїв життя, думок та інсайтів», – додала Ксенія.

Ксенія Мішина відсвяткувала день народження в Туреччині фото 1

У коментарях акторку привітали знаменитості.

Додамо, що Українська акторка Ксенія Мішина, яка постійно працює над собою, розмістила в Instagram фото, на яких її зафіксовано на відпочинку в чорному суцільному купальнику.

Додамо, що акторка Ксенія Мішина, яка була головною героїнею телешоу «Холостячка», в інтерв'ю блогеру Славі Дьоміну розповіла, що їй свого часу настирливо пропонував стосунки російський актор Сергій Гармаш.

Нагадаємо, що акторка Ксенія Мішина на своїй сторінці в мережі зізналася шанувальникам, що проходила лікування в психіатричній клініці.

Варто згадати, що Ксенія Мішина на своїй сторінці в Інстаграм виклала знімки, зроблені в Ніцці. Шанувальники засудили допис артистки – та відповіла на хейт.

Читайте також: «Холостячка» Мішина знялася топлес та збурила мережу пікантними знімками

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: