Дружина Віктора Павліка привітала сина з днем народження

Синові Віктора Павліка виповнилося два роки
фото з відкритих джерел

Катерина Репяхова зворушливо звернулася до малого хлопчика

Сину Віктора Павліка та Катерини Репяхової виповнилося два роки. Дружина артиста привітала хлопчика зі святом. На своїй сторінці в Instagram Репяхова написала, чому навчив її син.

«Син! Мій Михасик! Немає таких слів на Землі, щоб передати мою любов до тебе! Я вдячна тобі за те, що ти подарував мені цю можливість бути мамою і відчувати ці неймовірні відчуття. Ти навчив бути мене відповідальною, ніжною, доброю, сентиментальною, рішучою, сильною, ти просто зробив мене в мільйон разів щасливішою», – написала Катерина.

Дружина Віктора Павліка привітала сина з днем народження фото 1

На відео сім’я, що обрала пастельні кольори одягу, грається кульками. Усі радісні й щасливі.

«Я все зроблю для тебе! Я буду в твоєму серці постійно. З днем народження, життя», – додала жінка.

Додамо, що блогерка та дружина співака Віктора Павлика Катерина Репяхова на своїй сторінці в Інстаграм відповіла на запитання когось з підписників, як в документах записане прізвище її чоловіка, бо публічно можна зустріти і «Павлик» і «Павлік».  

Нагадаємо, що співак Віктор Павлик з молодою дружиною втрапили у гучний скандал. Катерина Репяхова на своїй сторінці в соцмережі показала відео, як мчать з чоловіком по Південному мосту у Києві, яким заборонено пересуватися особистим транспортом громадян. Українці обурилися таким вчинком артиста.

Читайте також: Дружина Павлика емоційно відреагувала на вилучення у чоловіка спецперепустки

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: