Акторка Чулпан Хаматова відповіла росіянам, які просили її повернутися

Хаматова переконана, що може будь-якої миті повернутися до Росії
фото з відкритих джерел

Акторка не хотіла слухати жалюгідні пропозиції та залишилася при своїй думці

Російська акторка Чулпан Хаматова, яка виправдала анексію Криму та окупацію Донбасу, а в 2022 році разом із дітьми переїхала до Латвії, розповіла, що її просила повернутися. Зірці готові були пробачити всі антивоєнні заклики та «гарантували безпеку». Про це пишуть російські ЗМІ.

Арторка не хотіла слухати жалюгідні пропозиції та залишилася при своїй думці. Її слова підхопили російські пропагандисти.

Акторка Чулпан Хаматова відповіла росіянам, які просили її повернутися фото 1

Хаматова заявила, їй телефонували люди, повʼязані з виконавчою владою, а отже, можновладці б не перешкоджали поверненню акторки.

«Спочатку кликали назад. То були директори театрів, тобто люди, пов'язані з виконавчою владою. Мені давали гарантії безпеки, казали: «Що ви, що ви. Вас так люблять. Ви стільки корисного зробили». Я навіть не слухала. Одного разу підвищила голос і накричала на людину, яка мені телефонувала: «Більше не телефонуй мені», – поділилася жінка.

Хаматова переконана, що може будь-якої миті повернутися до Росії, хоч тепер їй доведеться вибачатися, щоб відновити там карʼєру.

На це зірка не погоджується, адже не уявляє, як спілкуватися з людьми, котрі відкрито скоювали страшні злочини проти українців.

«Я й зараз можу повернутися до Росії. Зрозуміло, що «відгребу» одразу, але можу повернутися, стати на коліна, сказати: «Помилялася». Але не хочу цього. Чи повернусь я? Не знаю. Боюся думати про це. А як зустрічатись з людьми, з якими ти пропрацювала таку кількість років? Занадто очевидно проведено рису, яку не обнулити. Тож зараз для мене це неможливо», – підсумувала Хаматова.

Додамо, що Чулпан Хаматова пояснила, чим росіяни відрізняються від європейців і потрапила у скандал.

Читайте також: Російська актриса, що агітувала за Путіна, підтримала Сенцова

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: