День батька. Як українські знаменитості зустріли свято (фото)

«Батько для дівчат – це надважлива постать, яка асоціюється з довірою та міцністю духа», – написала Тіна
фото з відкритих джерел

Роль батька у кожній сім'ї незамінна. Це природне джерело пізнання про світ, працю і техніку

У неділю, 18 червня, у багатьох країнах відзначається День батька. Сьогодні українські знаменитості опублікували сімейні фото. Це свято в часи війни особливо зворушливе, адже багато чоловіків захищають свої сім'ї та Україну від російських загарбників.

Наталка Денисенко привітала Андрія Федінчика, який займається військовою справою: «З днем батька, Андрій. Такий суворий, але завжди такий ніжний. У цей день хочеться побажати, щоб усі дітки дочекалися своїх татусів додому».

День батька. Як українські знаменитості зустріли свято (фото) фото 1

Ірина Федишин: «Тато, вітаємо з Днем батька. Дуже сильно любимо! Дякую Богові, що Ви є. Дякую за любов, турботу, життєвий приклад і ті цінності, які прищеплюєте ще з дитинства. Міцного Вам здоров’я і щасливих років життя. Дякую Віталіку, що є гарним батьком нашим діткам. Пишаюся тобою. Сім'я – це найбільше наше багатство. Дерево посаджено – плоди будуть! З Днем батька усіх татусів. Через війну багато дітей розлучені зі своїми батьками. Дуже хочу, щоб всі дітлахи дочекалися своїх татусів живими й здоровими».

Тіна Кароль показала світлину з батьком. «Батько для дівчат – це надважлива постать, яка асоціюється з довірою та міцністю духа. Тато, татусь, здоров’я! Завжди твоя вередлива бешкетниця», – написала артистка.

Камалія: «Вітаю з Днем батька! Мрію, щоб кожний український тато-герой якомога швидше обійняв свою дитинку! Захур, ти найкращий у світі тато! Дякую за все, що ти робиш для наших дівчаток, і навіть у цей час часто буваєш для них і мамою, і татом! Дякую!».

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Kamaliya (@kamaliyaofficial)

Слава Дьомін: «Сьогодні День батька! Пам’ятаю, як в років 12 я мріяв, що колись буду крутим татом. Тато, який буде по-справжньому любити. Тато, який буде обіймати й цілувати сина навіть в 13 років, бо це не соромно. Тато, який буде справжнім другом. Тато, який жодного разу не підніме руку на свою дитину, а все вирішить розмовами й поясненнями. Чи став я хорошим татом і який від цього результат – покаже лише час. Але бути батьком – круто! Дякую, сину, що обрав мене своїм татом».

День батька. Як українські знаменитості зустріли свято (фото) фото 2

Сергій Бабкін: «Батьківство – найкраще, що зі мною траплялося. Мої діти – найдорожче в моєму житті, моя радість і гордість. Дякую моїй коханій дружині за наших дітей, за те, що я тато таких різних і прекрасних хлопчиків і дівчинки. Через війну багато дітей розлучені зі своїми батьками. Дуже хочу, щоб всі дітлахи дочекалися своїх татусів живими та здоровими».

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Serhii Babkin.5’nizza.Musician. (@babkin_official)

Катя Осадча назвала Юрія Горбунова «найкращим батьком у світі».

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Katya Osadcha (@kosadcha)

Читайте також: День батька: Зеленський показав зворушливі фото про батьківство під час війни

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: