Дружина Мірошниченка зворушливо розповіла про усиновлення хлопчика

В сім'ї Тимура Мірошниченка з'явиться ще один син
фото з відкритих джерел

Подружжя у Житомирі обрали хлопчика з дитячого будинку

Телеведучий Тимур Мірошниченко із дружиною Інною вирішили взяти в сім’ю сироту з дитячого будинку. Подружжя у Житомирі обрало хлопчика, який стане їхнім сином. Під час чергової поїздки до дитбудинку дружина телеведучого розповіла в Instagram деталі процесу усиновлення. Інна пояснила, чому обрала дитину в іншому місті.

Дружина Мірошниченка зворушливо розповіла про усиновлення хлопчика фото 1

Анкету майбутнього сина подружжя знайшло буквально у перший тиждень після того, як стали кандидатами на усиновлення.

«Анкета нашого синочка з'явилася на сайті Мінсоцполітики наприкінці травня. Це означає, що ніхто з кандидатів, які стоять на обліку у Житомирі, не захотів до нього під'їхати. Він нікому не підійшов. Тому він вийшов на національний рівень. Хто завгодно з кандидатів мав абсолютне право приїхати і подивитися його анкету. При нас тричі дзвонили та питали про нього. Ми вирішили не телефонувати, а сіли і поїхали, бо одразу зрозуміли, що це наш син», – розповіла Інна.

Інна уточнила, що це «не та комфортна класна дитинка, яку всі хочуть взяти». Це дитина, яка чомусь не підійшла цілій черзі усиновлювачів.

«Але в нашій ситуації не підійшла, тому що шукала нас. Це на 100% наша дитина! Ми це знали та розуміли одразу, коли побачили її анкету», – наголосила Інна.

Дружина Мірошниченка зворушливо розповіла про усиновлення хлопчика фото 2

Провівши цілий день із сином у дитячому будинку, дружина Мірошниченка не змогла стримати сліз.

«Вкінці я не витримала і почала обіймати всіх дітей у його групі. З усіма розмовляти, казати, які вони красуні та красунчики... А потім сіла в машину і розревілась. Їм не потрібен одяг, солодощі. Все це і так є. Тут чудовий дитбудинок. Їм потрібні любов, увага, обійми. Потрібно людське тепло... Я знаю, що так робити не можна... Але на той момент дарувала всім абсолютно щиру любов», – ділилася емоціями Інна Мірошниченко.

Дружина Мірошниченка зворушливо розповіла про усиновлення хлопчика фото 3

Нагадаємо, Тимур Мірошниченко з дружиною Інною вже виховують двох своїх дітей: 5-річну Мію та 3-річного Марко. Раніше пара розповідала, що хоче, щоб їхня прийомна дитина підходила дітям за віком.

Дружина Мірошниченка зворушливо розповіла про усиновлення хлопчика фото 4

Додамо, що раніше Інна розповідала, що вони з чоловіком пройшли курси для усиновителів. 

Читайте також: День захисту дітей: зірки показали зворушливі фото з малечею

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: