Стало відомо, чому Кейт Міддлтон не взяла на похорон королеви одного з синів

Кейт Міддлтон з дочкою
фото з відкритих джерел

Кейт Міддлтон привезла на прощання принца Джорджа та принцесу Шарлотту

Королівська родина та гості збираються у Вестмінстерському абатстві на похороні королеви. Сьогодні Британія прощається з Єлизаветою ІІ: у розкішних готичних інтер'єрах абатства зібралася родина та гості, яких налічується близько 2000 осіб. Першими до зали прибули Карл III із синами, а потім на автомобілі під'їхали Камілла Паркер-Боулз, Кейт Міддлтон та діти.

Принцеса Уельська постала в гарній чорній сукні, яку доповнила капелюхом з жалобною вуаллю. Витончений образ виглядав ефектно завдяки перлинним сережкам – улюбленим каменем аристократок, яким прийнято виражати скорботу. Образ доповнив перлинний чокер із діамантами, який був на Кейт під час похорону чоловіка королеви. Гарний жест, який символізує не лише прощання Кейт Міддлтон з королевою, а й побажання возз'єднання на небесах із дорогим чоловіком.

Кетрін сумно посміхалася, намагаючись підбадьорювати Шарлотту та Джорджа. The Mirror зазначає, що чотирирічного сина принцеси Уельської принца Луї залишили вдома. 

Раніше «Главком» писав, що напередодні останнього дня жалоби та її кульмінації Букінгемський палац опублікував останній портрет улюбленого монарха. Автор пам'ятного знімку – фотограф Рональд Маккечні. Його було зроблено на честь Платинового ювілею королеви. На фото вона сяє щасливою усмішкою, позуючи у небесно-блакитній сукні. Британці звернули увагу на красномовні деталі в одязі королеви Єлизавети ІІ.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: