Кремль відреагував на гучну заяву Пугачової проти Путіна

Речник Путіна заявив, що заява Алли Борисівни – це не питання Кремля

Речник президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що не вважає за потрібне коментувати звернення Алли Пугачової до влади. Про це пишуть росЗМІ. Пєсков заявив, що це не питання Кремля. «Я не коментуватиму ніяк цю тему. Я не думаю, що це питання, яке відноситься до Кремля якось», – заявив прессекретар. Нагадамо, раніше Пугачова попросила Мін'юст визнати її іноагентом вслід за чоловіком, шоуменом Максимом Галкіним, внесеним до реєстру фізосіб-іноагентів.

До речі, раніше Пєсков заявляв, що співачка не заслуговує на той хейт, який обрушився на неї в останні кілька місяців. Проте наполягав, що за слова в підтримку України має відповісти її чоловік. «Я не чув жодної заяви від Алли Борисівни Пугачової. Ось йому з нами явно не по дорозі. Чоловік робив дуже погані заяви, які я сам читав», – розповідав журналістам Пєсков.

Раніше радник Офісу президента України, блогер та відомий психолог Олексій Арестович на своїй сторінці в Фейсбук заявив, що Путін, як політик, не переживе наслідків, які спричинить гучна заява Алли Пугачової.

Тим часом, продюсер Олександр Роднянський, який довгий час жив та працював в Росії, але в початком агресії виїхав звідти, також прокоментував заяву співачки. «Здається, настав час не мовчати усім, кому боляче та соромно за свою країну. Усім, хто не згоден із несправедливістю та репресіями. Усім, хто втомився від корупції, тотальної брехні та приниження. Усім, хто проти агресії на адресу сусідньої держави, яка будує свою власну долю. Усім, хто не хоче перетворення Росії на міжнародного ізгоя, – написав Роднянський. – Та й проти самої влади, що ці вбивства й санкціонувала».

«Главком» писав, що відомі росіяни вже кинулися поливати брудом Пугачову після її заяви: Хто ти така!

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: