Кейт Міддлтон одягла на похорон королеви улюблене намисто Єлизавети ІІ, Меган Маркл – сережки

Родичі королеви
фото з відкритих джерел

Йдеться про тей самий чокер, в якому виходила на люди принцеса Діана

Королеву Єлизавету II сьогодні поховали в Лондоні. Траурна процесія зібрала високих гостей та родичів її величності. Дружина старшого онука Єлизавети Кейт Міддлтон одягла на прощання перл-чокер, який дуже любила королева. Саме цю прикраса королева позичила принцесі Діані на банкет у Хемптоні Корт у 1982 році. Спочатку це була знімна брошка, яку Єлизавета виділяла перловим чокером, і Діана іноді змінювала брошку на сапфірі для виходів. Зараз ця прикраса вже є сімейною реліквією.

Крім того, дружина принца Вільяма обрала кольє з чотирьох ниток перлів, які виготовили ювеліри Garrad у 1970-х роках, а також перлинні сережки – перлини для них були подаровані Єлизаветі шейхом Бахрейну в подарунок на її весілля з принцом Філіп. Цей же комплект прикрас Кейт одягала і на похорон чоловіка Єлизавети ІІ минулого року. Гарний жест, який символізує не лише прощання Кейт Міддлтон з королевою, а й побажання возз'єднання на небесах із дорогим чоловіком.

Герцогиня Сассекська у свій образ також постаралася додати кілька деталей, які б вказували на її зв'язок з Єлизаветою II. Так, Меган одягла перлинні сережки з діамантами, які отримала у подарунок від королеви у 2018 році після весілля із принцом Гаррі. Про цей подарунок Меган згадувала і у своєму інтерв'ю Опрі Вінфрі. Єлизавета II піднесла їх Меган на честь їхнього першого спільного виходу у світ удвох.

Раніше Главком писав, чому принцові Гаррі не дали одягти на похорон Єлизавети військову форму, як Вільяму. А також стало відомо, чому Кейт Міддлтон не взяла на похорон королеви одного з синів.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: