Кейт Міддлтон одягла на прощання з королевою унікальну брошку Єлизавети II

Кейт Міддлтон
фото з відкритих джерел

Цю дорогоцінність королева одягала під час свого візиту до Південної Кореї 1999 року

У Вестмінстер-холі в Лондоні проходить прощання з королевою Єлизаветою II, труну з тілом якої доставили до столиці Великобританії напередодні. На короткій службі з'явилися всі члени королівської сім'ї, включаючи принца Гаррі та Меган Маркл.

Треба сказати, що останніми роками королева особливо зблизилася з Кейт: принц Філіп називав її «рятуванням і клеєм, який скріпив усю сім'ю разом». Між Кейт та Єлизаветою були справді особливі стосунки: довірчі та поважні з обох боків. Для прощання з бабусею свого чоловіка принцеса Уельська одягла чорну сукню-пальто, сережки з перлами леді Ді та розкішну брошку у вигляді листочка. Ювелірний виріб із трьома перлинами та діамантами на платиновій основі належав королеві та став її подарунком Кейт.

Герцогиня Кембриджська та Корнуольська Кетрін, вона ж – принцеса Уельська – супроводжувала свого чоловіка, принца Вільяма. На ній була чорна сукня-пальто від Catherine Walker, чорний капелюшок з вуаллю і туфлі в тон. Як аксесуари вона вибрала велику брошку з трьох значних перлин і стеблинкою в тон її сережкам, які теж були з перлів.

Цю брошку королева одягала під час свого візиту до Південної Кореї 1999 року, а Кейт вперше з'явилася в ній у Бельгії на святкуванні 100-річчя Passchendaele у 2017 році, пише видання Фокус.

Перлинні сережки належали принцесі Діані та були подарунком їй від Collingwood Jewellers на весілля з принцом Чарльзом у 1981 році. Кейт одягала їх кілька разів після весілля з принцом Вільямом, а також позувала до них для своїх офіційних портретів, присвячених 40-річчю.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: