Останній портрет королеви. Британці звернули увагу на красномовні деталі

Похорон королеви розпочнеться о 13 за київським часом
фото з відкритих джерел

Опубліковано останній офіційний портрет королеви Єлизавети II

Сьогодні в Лондоні відбудеться похорон Єлизавети II, на який з'їхався весь світ і, звичайно, члени королівської родини. Напередодні останнього дня жалоби та її кульмінації Букінгемський палац опублікував останній портрет улюбленого монарха. Автор пам'ятного знімку – фотограф Рональд Маккечні. Його було зроблено на честь Платинового ювілею королеви. На фото вона сяє щасливою усмішкою, позуючи у небесно-блакитній сукні.

Найбільше символічне в цьому образі – це прикраси. Перше – це масивна двоярусна брошка з улюбленим камінням Її Високості, аквамаринами. Таким чином Єлизавета II хотіла віддати шану своєму батькові, який подарував їй ефектну коштовність на 18-річчя. Друге – три фірмові нитки перлів, з якими під час офіційних заходів вона практично не розлучалася. У дні жалоби намисто на згадку про померлого монарха носить Кейт, принцеса Уельська.

І, нарешті, сережки з великими перлами на додаток до кольє. Цей елемент у Єлизавети II запозичила Меган Маркл – колись сама королева подарувала їй схожу пару, і саме вона повинна в них з'явитися на похоронній процесії.

Текст офіційного повідомлення під цим знімком говорить: «Напередодні державного похорону Її Величності королеви було опубліковано нову фотографію. Портрет був зроблений для ознаменування Платинового ювілею Її Величності – першого британського монарха, який досяг цієї віхи. Завтра мільйони людей зберуться разом, щоб вшанувати пам'ять про її чудове життя».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: