Меган Маркл та принц Гаррі без дозволу показали заборонену територію Єлизавети II

Пара зайшла на заборонену територію
фото з відкритих джерел

Сім'я не надавала герцогам дозвіл передати кадри з дитячого котеджу покійної королеви

Серіал про життя герцога та герцогині Сассекських вийшов настільки скандальним, що, можливо, й добре, що Єлизаветі II не довелося його побачити. Тим більше, що у спробі розповісти про всі таємниці королівської родини пара явно зайшла на заборонену територію. У трейлері другої частини документалки, яка має вийти завтра, Меган та Гаррі постали у знаменитому будиночку Єлизавети II.

Як повідомляє видання The Sun, кадри були зроблені у мініатюрному котеджі, відомому як Y Bwthyn Bach, або «Маленький дім», на території Віндзорського замку. Юна Єлизавета II зі своєю сестрою Маргарет проводила в цьому будиночку багато годин, граючи та бавлячись. Проте внутрішнє оздоблення знаменитого дитячого маєтку ніколи не показувалося публіці. Меган Маркл і принц Гаррі вирішили порушити це правило.

У трейлері показали фотографії, на яких герцог та герцогиня Сассекські сміються та позують, сидячи на крихітних дитячих стільчиках та попиваючи чай із королівського чайного сервізу. Зважаючи на все, кадри були зроблені ще до того, як Меган Маркл і принц Гаррі покинули королівську родину.

За інформацією видання, джерела при палаці просто ошелешені такою зухвалістю, оскільки вважають, що сім'я не могла надати герцогам дозвіл передати кадри з дитячого котеджу покійної королеви в рамках комерційної угоди. Інсайдери також упевнені, що до віроломного підриву репутації монаршої родини пара готувалася наперед. «Здається, що вони збирали якнайбільше матеріалу для свого серіалу і робили це так швидко, як могли, перед тим, як палац виявився закритим для них», – припустило джерело.

Нагадаємо, на Netflix вийшов документальний серіал про герцог Сассекських «Гаррі і Меган», в якому його головні герої вкотре розповіли про складнощі життя при дворі. Поки Букінгемський палац не зробив жодних заяв щодо цього проекту, проте королівський інсайдер упевнений: реакція обов'язково буде.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: