Принц Гаррі та Меган Маркл влаштували гучну сварку в каліфорнійському ресторані

Подружжя не коментує інцидент
фото з відкритих джерел

Син леді Діани з дружиною розмовляли підвищеними тонами, кричали і з'ясовували стосунки, не соромлячись сторонніх

На днях громадськість сколихнули чутки про ймовірне розлучення Меган Маркл і принца Гаррі. Про це заявила британська письменниця, експерт у справах королівської родини Колін Кемпбелл у своєму блозі. А тепер ЗМІ знайшли підтвердження тому, що в родині принца Гаррі і справді не все гаразд.

Меган Маркл разом із принцом Гаррі відвідали один із каліфорнійських ресторанів Ojai. Ось тільки насолодитись закусками герцоги Сассекські не змогли: вони постійно сперечалися. Так, очевидці помітили, що син леді Діани з дружиною розмовляли підвищеними тонами, кричали і з'ясовували стосунки, зовсім не соромлячись сторонніх.

Нагадаємо, письменниця Колін Кемпбелл на днях сполошила багатьох повідомленням, у якому стверджує, що онук Єлизавети II принц Гаррі та його дружина Меган Маркл знаходяться на межі розлучення і вже таємно найняли юристів для оформлення відповідної процедури. Обидва нібито давно мешкають в окремих будинках і скоротили до мінімуму суспільні відносини

Колін Кемпбелл вважається експертом у справах королівської родини. Її книга про принцесу Діану була визнана найкращим дослідженням біографії колишньої дружини короля Чарльза.

Тим часом стало відомо, Гаррі та Меган візьмуть участь в урочистому заході, де їм вручать почесну премію з прав людини. Газета The Mirror повідомила, що 6 грудня подружжя приїде на урочистий гала-вечір в Нью-Йорку. Посидіти за столом з онуком Єлизавети II та її невісткою – дороге задоволення. Бажаючим потрібно викласти по мільйону доларів, та й місць лише 6. Кажуть, це не збентежило гостей і всі стільці біля герцогів уже розкуплено.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: