Меган Маркл «випадково» засвітила обличчя маленького сина під час відеозвінка

фото з відкритих джерел

Користувачі інтернету припускають, що брюнетка спровокувала це, щоб привернути увагу аудиторії

Принц Гаррі та його дружина Меган Маркл після складання королівських повноважень стали рідше ділитися кадрами зі спадкоємцями – сином Арчі та дочкою Лілібет-Діаною. Але днями Меган все ж таки показала спадкоємця, що підріс.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Meghan Markle | Меган Маркл (@meghanmarkle_fan)

Це сталося під час відеодзвінока із політконсультантом екс-президента США Дональда Трампа, Джотаком Едді, та письменницею Донною Бразиле. Також в розмові брала участь мама Меган Дорія Регланд. Спілкування було приватним, але якимось чином знімок з’явився в мережі.

Деякі користувачі інтернету припускають, що брюнетка посприяла цьому, щоб привернути увагу аудиторії, оскільки останнім часом про неї стали менше говорити. Помітно, що 3-річний Арчі значно виріс, і поки що більше схожий на свого батька, «взявши» у матері лише темний колір волосся.

Нагадаємо, Гаррі та Меган одружилися у 2018 році. Через рік у них народився син Арчі. А минулого року вони стали батьками дівчинки, яку назвали Лілібет-Діаною. Раніше «Главком» писав, що громадськість сколихнули чутки про ймовірне розлучення Меган Маркл і принца Гаррі. Про це заявила британська письменниця, експерт у справах королівської родини Колін Кемпбелл у своєму блозі. А згодом ЗМІ знайшли підтвердження тому, що в родині принца Гаррі і справді не все гаразд.

Меган Маркл разом із принцом Гаррі відвідали один із каліфорнійських ресторанів Ojai. Ось тільки насолодитись закусками герцоги Сассекські не змогли: вони постійно сперечалися. Так, очевидці помітили, що син леді Діани з дружиною розмовляли підвищеними тонами, кричали і з'ясовували стосунки, зовсім не соромлячись сторонніх.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: