Сальма Хайєк прийшла на прем’єру мультика у прозорій сукні, якій тепер заздрять газети   

Сальма Хайєк та Антоніо Бандерас озвучили головні ролі в анімаційному фільмі «Кіт у чоботях: Останнє бажання»
фото з відкритих джерел

Наряд акторки тут же порівняли із сукнею головної діснеївської принцеси – Попелюшки

Актори Сальма Хайєк та Антоніо Бандерас представили у Нью-Йорку анімаційний фільм «Кіт у чоботях: Останнє бажання», в якому озвучили головні ролі. На прем'єрі 56-річна Хайєк з'явилася в блідо-блакитній сукні Alexander McQueen із розшитим кристалами напівпрозорим ліфом. Наряд у мережі тут же порівняли із сукнею головної діснеївської принцеси – Попелюшки.

Видання Daily Mail з цього приводу написало: «Коли ми думаємо, що вже неможливо більше заздрити привабливій колекції готових суконь для червоної доріжки актриси, вона дістає ще одну з сумки. Цього разу козирем виступив люксовий бренд Alexander McQueen. Один раз подивившись на цей дизайн, ви його не забудете. Натхненний асортиментом весни 2023 року, він включає бюстьє, прикрашене кристалами, бісером і паєтками, яке переходить у довгу спідницю з блакитного тюлю – Попелюшка з'їсть ваше серце!»

Бандерас віддав перевагу своєму фірмовому образу сучасного мачо і позував фотографам у синій косусі.

Новий фільм – це продовження стрічки 2011 року «Кіт у чоботях», який, у свою чергу, є спін-офом франшизи «Шрек». Режисером став Джоел Кроуфорд, ролі у фільмі також озвучують Флоренс П'ю, Олівія Колман, Рей Вінстон, Самсон Кайо та інші актори. Фільм розповідає про нові пригоди Кота в чоботях, коли він вирушає на пошуки містичного «останнього бажання», щоб відновити вісім зі своїх дев'яти життів, які він втратив, рятуючись від нових ворогів.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

Днем раніше Сальма відвідала ще одну публічну вечірку в Нью-Йорку, для якого вибрала чорне кружевне плаття Giambattista Valli.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: