Оголошення війни. Як до трейлера серіалу Меган Маркл і принца Гаррі віднеслися у палаці

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Герцог і герцогиня Сассекські не пропустили нагоди витіснити родичів з інфополя

На днях Netflix випустив перший трейлер майбутнього документального фільму про герцога і герцогиню Сассекської. Гучний серіал під назвою «Гаррі та Меган» обіцяє розкрити багато королівських секретів. Видання Daily Mail розповіло, як до трейлеру віднеслися у Букінгемському палаці.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Just Jared (@justjared)

Спадкоємець британського престолу принц Вільям з дружиною Кейт Міддлтон вперше за вісім років прилетіли до США з офіційним візитом. Звичайно, вся увага світових ЗМІ була прикута до пари. А у Великій Британії чекали, що з цим фактом робитимуть Меган Маркл і принц Гаррі. Багато інтернет-користувачів припускали, що герцог і герцогиня Сассекські не пропустять нагоди витіснити родичів з інфополя. Так і сталося.

Меган і Гаррі не забули підтвердити найгірші здогади інтернет-користувачів. Вони обрали 1 грудня датою публікації трейлера свого гучного документального серіалу. До речі, всередині найкоротшого та емоційного відео так і не було озвучено, коли саме відбудеться довгоочікувана прем'єра.

Особливо інтернет-користувачі запам'ятали момент, коли Гаррі каже: «Ніхто не знає, що насправді відбувається за зачиненими дверима». У цей же момент на екрані з'являється Меган Маркл, що плаче. Відразу після цього з'являється кадр, на якому подружжя зображене Кейт Міддлтон, що сидить позаду, і принца Вільяма на Службі Співдружності в 2019 році.

«Я не уявляю, що хтось може розглядати це інакше, ніж оголошення війни», – підкреслило джерело з королівської родини в бесіді з журналістами Daily Mail. Втім, подібна поведінка від Меган та Гаррі справді не дивна для Віндзорів. За словами інших інсайдерів, їх не здивувало те, що вони побачили у трейлері. У хвилинному трейлері Меган каже: «Коли ставки настільки високі, хіба немає сенсу дізнатися про нашу історію від нас самих?». Інтернет-користувачі сприйняли це як натяк на те, що герцогиня Сассекська має намір розкрити правду про свої стосунки зі старшими членами королівської родини.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: