«Послухала маму». Вірастюк розповів, чому кинув дружину, з якою прожив 15 років

Нові стосунки Вірастюка почалися, коли його дружина виїхала за кордон у пошуках порятунку від війни
фото: скріншот відео

«У моєму оточенні багато шлюбів розпалося», – Вірастюк

Український спортсмен, заслужений майстер спорту України Василь Вірастюк ухвалив рішення створити нову сім’ю тоді, коли його законна дружина Інна, з якою він прожив у шлюбі 15 років, та має двох спільних синів, виїхала за кордон у пошуках порятунку від війни. Про це він сказав в інтерв'ю Славі Дьоміну.

«У мене почалися стосунки, коли дружина поїхала за кордон і перебувала там», – уточнив він.

У відповідь на запитання Дьоміна про те, чи вважає він свою поведінку зрадою, Вірастюк відповів, що вважає, але знайшов собі виправдання: «Я думаю, що це, як то кажуть, «клин клином». Тому що я той вчинок (від’їзд дружини, – «Главком») вважаю зрадою. Зрадою з її боку, тому що вона зробила по-своєму. Якби ми проживали у Бородянці або в Броварах, тоді окей – ми рятуємо дітей. Але не в нашому випадку».

Стронгмен зазначив, що коли дружина ухвалювала рішення про переїзд за кордон, вона «послухала свою матір», а не свого чоловіка. Вірастюк також поскаржився, що колишня дружина, яка досі юридично залишається у статусі офіційної дружини, йому мститься.

«Найяскравіша її помста – небажання відступати», – пояснив він і додав, що у цьому, на його думку, вона не права.

«Я – людина, яка здатна домовлятися та аналізувати, і своїх дітей я б точно не залишив голодними і босими, як вона говорить. Мені є, що дати дітям, але не потрібно мене грабувати. На жаль, усе, що є у нас, я заробив власним здоров’ям», – додав Вірастюк.

Коли Слава Дьомін уточнив, чи усвідомлює Вірастюк, що він все-таки зрадив дружині, і це є непорядно, нардеп відповів: «Життя продовжується. Зрадив – це що, єдиний раз?».

Вірастюк також визнав, що якби дізнався про зраду з боку дружини, то негайно кинув би її: «Може, погорював би з тиждень. Але, я ж кажу, життя продовжується».

Як повідомлялося, процес розлучення володаря титулу «Найсильніша людина світу» Василя Вірастюка з дружиною Інною триває вже рік і досі на розгляді у столичному суді. Зокрема Інна судиться за золотий злиток вагою 1 кг.

Як повідомляв «Главком», влітку цього року суд виніс рішення у справі про сплату аліментів Василем Вірастюком. Зокрема, обранець повинен виплачувати щомісячно третину своїх доходів на утримання двох синів до досягнення ними повноліття. Позов подавала його дружина Інна.

Нагадаємо, Василь Вірастюк вчетверте став батьком. Зі слів спортсмена, дев’ять місяців тому у нього народився четвертий син. Назвали його Володимир.

Читайте також: Апетит дружини в рази перебільшує мої можливості – Вірастюк про розлучення

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: