Підтримував Путіна та виступав в окупованому Херсоні: російський співак наклав на себе руки

Співак підтримував політику Володимира Путіна
фото: Instagram / evgenyi_kungurov_official

Артист мав діагностований тривожний розлад та депресію

Заслужений артист Російської Федерації, учасник вокальних шоу та ведучий Євген Кунгуров наклав на себе руки в Москві. Про це повідомляє російський Telegram-канал SHOT.

Як стало відомо, увечері 8 квітня до служби порятунку звернулась дружина артиста. Вона заявила, що отримала від чоловіка текстове повідомлення, в якому він погрожував накласти на себе руки.

«Кунгуров написав дружині, що його тіло вона «знайде завтра у ванні». Після цього заслужений артист РФ перестав відповідати на дзвінки. Схвильована дружина одразу ж викликала на місце рятувальників і поліцію, співробітники, які прибули, знайшли тіло артиста внизу під вікнами будинку», – йдеться в повідомленні.

Пізніше були опубліковані перші кадри, зняті біля будинку на вулиці Зоологічній в Москві, де під вікнами було знайдено майже оголене тіло Кунгурова.

Артист у соцмережах всіляко пишався своєю національністю та «висловлював любов» до російського диктатора
Артист у соцмережах всіляко пишався своєю національністю та «висловлював любов» до російського диктатора
фото: instagram/evgenyi_kungurov_official

40-річний співак, який має двох неповнолітніх дітей, спостерігався у психіатра у приватній клініці та кілька разів потрапляв у психіатрічну лікарню.

«2023 року він тричі потрапляв до психіатричної лікарні. У нього діагностували змішаний тривожний розлад та клінічну депресію. Артист скаржився на роздвоєння особистості, розшарування свідомості, тривогу та апатію. Психічні розлади ускладнювалися проблемами зі здоров'ям. Співак спостерігався у онколога», – повідомили пропагандистські ресурси.

Кунгуров не раз був «на розігріві» в російського диктатора Володимира Путіна. У 2014 році він співав у Москві на мітингу-концерті з нагоди окупації Росією Криму. У 2022-му виконавець приїхав до окупованого Херсону та Мелітополя. Цим він вихвалявся в своїх соцмережах.

Підтримував Путіна та виступав в окупованому Херсоні: російський співак наклав на себе руки фото 1
фото: instagram/evgenyi_kungurov_official

Ще кілька років тому росіянин виступав у складі Зразково-показового оркестра внутрішніх військ МВС і виконував «Севастопольский вальс» перед воєнними злочинцями, а вже в 2023 році отримав звання Заслуженого артиста РФ.

Нагадаємо, народний артист Росії, путініст Філіп Кіркоров після «голої вечірки Івлєєвой» на знак спокутування гріхів перед Кремлем був відправлений в окуповану Горлівку співати перед пораненими окупантами у місцевому шпиталі.

Стало відомо, що путініст Басков, який обіцяв платити за кожен підбитий танк ЗСУ, заробляє у країнах НАТО.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: