Переможець «Танців з зірками» Макс Леонов розійшовся з коханою після зізнань у зраді

На початку цього року Макс Леонов розповідав, що він та його обраниця переживають кризу у стосунках
фото з відкритих джерел

Хореограф поділився, що він уже рік як холостяк

Переможець проєкту «Танці з зірками» Макс Леонов зізнався, що після 11 років стосунків розійшовся з цивільною дружиною Юлією. Про це він розповів у проєкті СК Life.

За словами хореографа, уже рік, як вони з екскоханою взагалі не спілкуються. Леонов пояснив, що краще у їхніх взаєминах не ставало, тож вони прийняли рішення більше не мучити одне одного.

«Стосунки закінчились. Ми з дружиною більше не разом. Майже рік ми не спілкуємось взагалі. З кожним днем все ставало у відносинах дедалі гірше. Помітили, що в парі немає розвитку. Це все складно, авжеж, але потрібно рухатись далі і розвиватись!» – прокоментував Леонов своє особисте життя.

На початку січня цього року Макс Леонов зізнавався, що вони з Юлією переживають кризу у стосунках. На це, зокрема, за словами танцівника, вплинула повномасштабна війна. Тоді ж Леонов сказав, що вони з Юлією намагаються подолати кризу і він сподівається, що все налагодиться.

Макс Леонов з дружиною
Макс Леонов з дружиною
фото з відкритих джеред

Зазначимо, що 2021 року Макс Леонов приголомшив зізнанням на всю країну, що зраджував дружину. Його роман на стороні тривав рік. А коханкою стала партнерка Леонова в одній з київських танцювальних шкіл. Юлія дізналася про цей роман. Пара тоді була на межі розриву, однак їм вдалося зберегти стосунки.

Нагадаємо, що Макс Леонов був учасником шоу «Танці з зірками». У різних сезонах він танцював з ведучою Машою Єфросиніною, співачкою Євгенією Власовою, акторкою Оленою Кравець, а зі співачкою Сантою Дімопулос переміг на проєкті у 2020 році.

Макс Леонов познайомився з Юлією у 17 років. Через чотири роки після першої зустрічі у них зав'язалися серйозні стосунки, які переросли у цивільний шлюб.

Раніше повідомлялося, що зірка серіалу «Спіймати Кайдаша» розлучається з дружиною-акторкою.

Крім того, дружина українського співака та фронтмен гурту «Скай» Олега Собчука заявила про розлучення після 20 років шлюбу. Марія назвала стосунки «токсичними», а чоловіка «аб'юзером».

До слова, лідер гурту «Без обмежень» розлучився з дружиною після 15 років у шлюбі.

Як відомо, українці менше одружувалися та частіше розлучалися у 2023 році. Так, Київ зараз лідирує не лише за кількістю розписів, а й за кількістю розірвань шлюбу.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: