Ющенко станцював у Палаці «Україна» з Народною артисткою Оксаною Білозір (відео)

Оксана Білозір відсвяткувала 45-річчя своєї творчої діяльності масштабним концертом у Палаці «Україна»
фото: скріншот з відео

Третій президент України та співачка танцювали під хіт «Червоне намисто»

Народна артистка України Оксана Білозір відсвяткувала 45-річчя своєї творчої діяльності масштабним концертом у Палаці «Україна».

На шоу із назвою «Народжена Україною» звучали улюблені хіти та нові пісні співачки. У концерті взяли участь відомі гості. Білозір зі сцени вітали Павло Зібров, Анатолій Говорадло (гурт«Світязь»), Віктор Винник (фронтмент рок-гурту «Мері»). Артистка також виконала дуетну пісню з Віктором Павліком.

У першому відділенні Оксана Білозір постала перед столичним глядачем у вишуканій чорно-сріблястій сукні. Друге відділення артистка провела у червоному костюмі з елементами вишивки стразами. Співачка, яка минулого року пережила розлучення з Романом Недзельським, вразила глядачів своїм чудовим виглядом і стрункою фігурою. Зізналася, що готувалася до концерту два місяці.

 

 

Під завершення концерту артистка спустилася у зал до глядачів і вже там виконувала свої суперхіти. Люди безперервно дарували Народній артистці квіти, а також танцювали під запальні шлягери.

Під час виконання хіта «Червоне намисто» артистка підійшла до запрошених зіркових друзів, серед яких був третій президент України і давній шанувальник творчості Білозір Віктор Ющенко. Артистка запросила експрезидента до танцю, дружина Віктора Андрійовича тим часом фільмувала все на смартфон.

 

Також концерт відвідали Марина Порошенко, духовенство, автори пісень Оксани Білозір Олександр Злотник, Вадим Крищенко, Андрій Демиденко.

До слова, під час повномасштабної війни Народна артистка та колишній міністр культури розірвала 32-річний шлюб із колишнім директором національного палацу «Україна», музикантом, а нині військовослужбовцем Романом Недзельським. Про те, що Білозір подала на розлучення, Недзельський повідомив у квітні 2023 року. Білозір, коментуючи його слова, зізналася, що ініціювала розлучення у грудні 2022 року, а процес тривав кілька місяців.

Зауважимо, перший чоловік Оксани Білозір Ігор Білозір, автор її легендарних хітів, художній керівник ВІА «Ватра» помер 28 травня 2000 року в лікарні швидкої допомоги у Львові. Митця побили відвідувачі кавʼярні за те, що заважав своїми піснями слухати російський шансон.

Нагадаємо, Оксана Білозір ніколи не виконувала пісні російською.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: