Олександр Педан стане студентом у 42 роки: яку спеціальність обрав телеведучий

Телеведучий вивчатиме галузь державного управління
фото з відкритих джерел

Дружина шоумена також планує змінити спеціальність разом з чоловіком

Український телеведучий, автор YouTube-проєктів Олександр Педан заявив, що хоче отримати ще одну освіту у 42 роки. Таким рішенням зірковий ведучий поділився в програмі «Ближче до зірок».

Як відомо, Педан раніше здобув економічну освіту, але нещодавно вирішив вступити на іншу спеціальність. Відтак телеведучий вивчатиме галузь державного управління. З'ясувалося, що таку ідею чоловіка підтримала дружина телеведучого, Інна Педан. Жінка збирається вступити до того ж самого вишу, що і чоловік.

«Це буде про те, як я ще можу монетизувати свою популярність з користю для держави. Державні органи управління, громадські організації... Дружина мені каже: «Ти що, крадеш мою мрію, це ти будеш вчитися в тому виші?». Хочемо вступати в один і той самий університет. І це так круто», – зізнався Педан.

Олександр Педан з родиною
Олександр Педан з родиною
фото з соціальних мереж телеведучого

На додаток, як розповів Педан, його дружина змінила професію. Інна Педан працювала викладачем англійської мови протягом 10 років. Крім того, жінка вивчилася на сексолога й відкрила власну школу. Однак на цьому Інна Педан не зупиняється і продовжує розвиватися.

Раніше Олександр Педан, телеведучий Нового каналу та автор освітнього тревелу «УніверCheck» поділився головними питаннями, на які потрібно дати собі відповідь, обираючи професію. «Ким і де я хочу працювати?» – запитання, з якими рано чи пізно зіштовхується кожен.

Не всім щастить знайти фах, як то кажуть, за покликом серця. Педан поділився лайфхаками, як обрати свій професійний шлях.

До слова, 29 січня, у Вищому антикорупційному суді Олександр Педан висловив бажання взяти на поруки експосадовця Міноборони Олександра Лієва, якого підозрюють в розкраданні грошей ЗСУ. Реакція соцмереж не змусила себе довго чекати і обурені українці засипали сторінку шоумена гнівними коментарями.

Читайте також: Педан поділився непростими враженнями після візиту до Херсона

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: