Василь Вірастюк вчетверте став батьком

Дев’ять місяців тому у спортсмена народився четвертий син
фото з відкритих джерел

Вірастюк назвав свого сина Володимиром

Український спортсмен, заслужений майстер спорту України Василь Вірастюк вчетверте став батьком. Про це він розповів в інтерв’ю для YouTube-каналу «Слава +».

Зі слів спортсмена, дев’ять місяців тому у нього народився четвертий син. Назвали його Володимир.

Також Вірастюк розповів про нові стосунки, які почалися тоді, коли його ексдружина Інна поїхала за кордон. Кохану Василя звати Ірина. Познайомилися вони випадково у 2019 році, коли депутат був у ресторані з колишньою.

«Це відбувалося в Івано-Франківську і підійшла група жінок сфотографуватися. Це було наше перше знайомство», – розповів Вірастюк.

Наступного разу вони побачилися у 2021-му. Вірастюк каже, що він дуже щасливий і закоханий.

Як повідомлялося, процес розлучення володаря титулу «Найсильніша людина світу» Василя Вірастюка з дружиною Інною триває вже рік і досі на розгляді у столичному суді. Зокрема Інна судиться за золотий злиток вагою 1 кг.

Як повідомляв «Главком», влітку цього року суд виніс рішення у справі про сплату аліментів Василем Вірастюком. Зокрема, обранець повинен виплачувати щомісячно третину своїх доходів на утримання двох синів до досягнення ними повноліття. Позов подавала його дружина Інна.

Пізніше Василь Вірастюк заявив, що наразі не має фінансової можливості сплачувати такі аліменти, які вимагає від нього дружина. Також він зазначив, що увесь час допомагав і зараз допомагає своїм дітям: «Але «апетит» дружини в рази перебільшує мої можливості. Я готовий нести відповідальність за дітей, і хотів би, щоб вони проживали зі мною». 

Читайте також: Бум розлучень у парламенті. Драма «слуги» Марченко та війна за золото Вірастюків

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: